I Fòrum de les arts locals al Castell de Mogoda - Barcelona Ajuntament de Sata Perpètua de Mogoda 2004 - 24 fulls 30 cm.

Jornades que van tenir lloc al Castell de Santa Perpètua de Mogoda, el 28 i 29 d'abril de 2004. -- Intervé com a ponent l'Oscar Pascual, cap de l'Observatori de la Diversitat del CRID.

SUMARI: 1- La política d'immigració i ciutadania en els municipis de la província de Barcelona, Òscar Pascual. 2- La comunicació i la comprensió intercultural, Rafael Crespo. 3- La diversitat cultural i la gestió pública local, Claude Renard. 4- El Somni. Un projecte de desenvolupament cultural comunitari a partir de l'art contemporani. L'experiència australiana en pràctica a la ciutat de Granollers, Marcela Nievas. 5- Associació Cultural La Ciutat de les Paraules (Almazén). Projectes interculturals al barri del Raval de Barcelona, Macarena González de la Vega, Belén Simón. 6- Noves ciutadanies, nous reptes culturals. Polítiques per a la interculturalitat a escala local, Carles Navales, Ramon Parramon, Claudio Zulián, Josep Palacios. RESUM: Resum de les ponències exposades al Fòrum de les arts locals. Entre tots crearem una nova societat local més plural i oberta. El teixit social del nostre municipi reflexa un fort augment de persones procedents d'altres cultures i orígens, fet que provoca una barreja d'identitats. Amb les jornades pretenem oferir eines per ajudar a construir aquesta nova realitat de la millor forma possible. Proposem utilitzar l'art com a font d'integració i aprofitament de la capacitat innovadora d'aquesta nova col·lectivitat.


Idioma: Català


Administració local
Ciutadania
Cultura
Habitatge
Identitat cultural
Immigració
Integració
Comunicació intercultural
Recepció i acollida (Immigració)


Austràlia
Barcelona (Província)
Ciutat Vella (Barcelona)
Granollers

Powered by Koha