Inmigración, racismo y xenofobia : analisis de prensa 2002 julio, agosto, septiembre - Donostia Mugak, Centro de Estudios y Documentación sobre racismo y xenofobia 2002 - 90 p. 30 cm

A la part inferior de la coberta: Eusko Jaurlaritza. Etxebizitza eta Gizarte gaietako Saila. Immigrazio Zuzendaritza = Gobierno Vasco. Departamento de Vivienda y Asuntos Sociales. Dirección de Inmigración. - Bibliografia: p. 90.

Sumario: 1. Presentación, p. 5 2. Ficha técnica, p. 7 3. Resumen, p. 9 4. Inmigración en el Estado, p. 11 5. Inmigración en Euskal Herria 5.1 Navarra, p. 25 5.2 País Vasco, p. 31 6. Unión Europea, p. 37 7. Opinión, p. 41 Análisis, p. 51 Resum: Estudi basat en el seguiment diari de la premsa (en castellà i en euskera), presenten un conjunt d'informacions i opinions dels mitjans de comunicació analitzats, i a més s'incorpora un anàlisi sobre la forma de tractar alguns temes com la delinqüència, la interculturalitat, els denominats il·legals... L'objectiu d'aquest document és contribuir al debat sobre el paper dels mitjans de comunicació a l'hora de tractar la promoció de l'integració de les persones que arriben al nostre país procedents d'altres cultures, l'eliminació dels prejudicis racials, la promoció de la convivència social i també per assegurar la presència de les minories als mecanismes d'informació.


Avaluació
Cultura
Delinqüència
Demografia
Dones
Educació
Gitanos
Habitatge
Immigració
Integració
Menors
Política d'immigració
Política europea
Premsa
Racisme
Refugiats
Sanitat
Seguretat
Treball


Comunitat Autònoma de Navarra
Comunitat Autònoma del País Basc
Espanya

Powered by Koha