Síntesi de l'estudi social i antropològic de La Mina dades estadístiques i relació d'equipaments,entitats i serveis Projectes socials-Fundació Pere Tarrès ; Barcelona Regional (coord.) - Barcelona Ajuntament de Sant Adrià del Besòs 2001 - 148 pàg. 30 cm.

Inclou taules i bibliografia. -- El document és l'Annex 3 de L'avanç del Pla especial de reordenació i millora del barri de La Mina : Sant Adriàdel Besòs

SUMARI: 1. Síntesi de l'estudi social i antropològic al barri de La Mina 2. Dades estadístiques 3. Equipaments, entitats i serveis RESUM: Estudi realitzat sobre la realitat social del barri de La Mina Nova, des d'una perspectiva qualitativa i territorial. Als anys 70, La Mina era un barri que inicialment donava acollida a diferents grups d'immigrants d'un estatus social i econòmic baix. Durant aquests 30 anys, La Mina, al igual que tota Barcelona, ha sofert multitud de transformacions, però en aquest barri, no han estat positives. La Mina aglotina els problemes propis de la nostra societat: atur, pobresa, absentisme escolar, drogaaddiccions, tràfic de drogues, delinqüència, sida... La base de l'estudi és la realització paral·lela de propostes d'intervenció urbanística per a la transformació del bari; el barri té problemes urbanístics, però el problema de fons és social i polític.


Idioma: Català


Comerç
Cultura
Demografia
Economia
Educació
Ensenyament
Esports
Família
Persones grans
Gitanos
Habitatge
Infants
Integració al treball
Joves
Sanitat
Serveis socials


Barcelona
La Mina

Powered by Koha