Gelambí Torrell, Mònica

Guia pràctica per a la realització de polítiques transversals de gènere en l'àmbit municipal : recull d'experiències positives en educació, joventut, cultura i esports; serveis a les persones i cohesió social; treball i promoció econòmica; sanitat i salut pública; urbanisme, habitatge i mobilitat / [Recurs electrònic] Mònica Gelambí Torrell - Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Oficina de les Dones i LGTBI, 2016 - 280 p. - Eines. Sèrie Benestar i Ciutadania ; 2 .

Aquesta Guia és la guanyadora de la desena convocatòria dels Ajuts a la recerca Francesca Bonnemaison.

El projecte va ser presentat per diversos ajuntaments. Durant el 2015, l'autora i el personal tècnic d'aquests ajuntaments han treballat juntament amb expertes i tècniques d'altres àrees per elaborar aquesta guia.

L'objectiu era treballar la transversalitat: com s'introdueix la perspectiva de gènere a tots els àmbits de les polítiques locals. El resultat inclou exemples de polítiques públiques amb perspectiva de gènere per a totes les àrees i serveis locals. La tria mostra que les polítiques públiques que incorporen la transversalitat de gènere són un èxit, ja que incideixen en la millora dels serveis locals i en la qualitat de vida de les personesPromoció de les dones

Powered by Koha