Snel, Eline

Respireu: mindfulness per a pares amb fills adolescents/ Eline Snel ; traducció de Maria Rosich - Barcelona : Kairós, 2015 - 182 p. ; 20 cm+ 1 disc òptic (CD) - Psicología . - Psicología (Kairós) .

Bibliografia

Conté: CD amb 14 meditacions guiades

Els adolescents són divertits, fràgils, imprevisibles i, de vegades, difícils. Anhelen independència, però sovint encara no poden afrontar-la, i això requereix molta energia, tant dels mateixos adolescents com dels adults amb els quals tracten.

Escrit amb la mateixa senzillesa i intel·ligència que Tranquils i atents com una granota (convertit ja en un èxit mundial de vendes), Respireu està escrit tant per als pares i els padrastres d’adolescents com per a terapeutes i professors.

L’Eline Snel ens ensenya com no reaccionar de seguida davant del teu fill, sinó estar plenament presents en la turbulència en la qual es troba. El que fa falta és estar oberts, sense jutjar, amb una atenció amable i conscient. Així també pots connectar amb la teva pròpia saviesa i vitalitat. Per fer-ho, cal cultivar la valentia, la confiança i la compassió.

Respireu de ben segur es convertirà en el llibre de referència per a la pràctica del mindfulness per a pares amb fills adolescents. S’hi inclou un CD amb 13 meditacions per als pares. Per als adolescents hi ha exercicis descarregables a la web.

9788499884493


Meditació--Ensenyament
Pares i adolescents--Aspectes psicològics
Relaxació--Tècniques

159.95-053.2 2-583:37 173.5:159.9

Powered by Koha