Lagarriga, Dídac P.

Un Islam visto y no visto : hacia un respeto común / Dídac P. Lagarriga (Abdel-latif Bilal ibn Samar) - Barcelona : Bellaterra, cop. 2016 - 142 p. ; 22 cm

Existeix un Islam vist i no vist, en el qual sembla que no vulguem aprofundir, però que conté antídots contra el fanatisme i la barbàrie de tot tipus. Un Islam que emfatitza la Vida com a sagrada.
Aquest llibre va dirigit a totes aquelles persones que sentin ressonar la paraula “Islam” en el seu cor, encara que sigui d'una forma llunyana o esporàdica, siguin o no musulmanes. Una obra inusual en el format, doncs es teixeix de literatura, relats, reflexions i comentaris per proporcionar una mirada atenta i pausada, alhora que amena, a molts dels aspectes que oblidem quan parlem d'Islam.
El valor de la pluralitat cultural i del diàleg interreligioso, la defensa de la biodiversitat, la importància del treball espiritual, la gestió del ben comú, el respecte per la infància i el recalcament en una educació holística... Una sèrie de qüestions bàsiques per retornar a l'Islam la seva dimensió harmoniosa i vital, que escapa del fanatisme tergiversador. Un Islam respectuós i respectat, imprescindible per establir diàlegs fructífers que desbordin convivència.

9788472907584


Islamisme
Diàleg interreligiós

Powered by Koha