Image from Google Jackets

Compendio de casos de éxito en la implementación de planes locales de sensibilización en igualdad de trato y no discriminación

Material type: TextTextPublication details: Madrid Ministerio de Trabajo e Inmigración. Observatorio Español del Racismo y la Xenofobia 2010Description: 104 pSubject(s): Summary: La publicació és una sèrie d'experiències que han resultat positives en diferents llocs. La selecció dels casos que es recullen en aquest Compendi s'ha fet tenint en compte diferents enfocaments que abasten un ampli espectre del que coneixem per sensibilització. Així, s'han contemplat els diferents cas a la llum d'un enfocament de gènere, de joventut, d'ús d'espais públics i de convivència veïnal, i d'accés als serveis públics.
List(s) this item appears in: Espai públic | No Discriminació i Drets Humans
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

La publicació és una sèrie d'experiències que han resultat positives en diferents llocs. La selecció dels casos que es recullen en aquest Compendi s'ha fet tenint en compte diferents enfocaments que abasten un ampli espectre del que coneixem per sensibilització. Així, s'han contemplat els diferents cas a la llum d'un enfocament de gènere, de joventut, d'ús d'espais públics i de convivència veïnal, i d'accés als serveis públics.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha