Consells per garantir l'absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària ; en col·laboració amb: Associació Celíacs de Catalunya
Tipo de material: Archivo de ordenadorDetalles de publicación: Barcelona : Generalitat de Catalunya, [s.d.]Descripción: 1 pdf, 2 p. : ilTema(s): Recursos en línea: Resumen: Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Recursos electrònics | Biblioteca General i de Referència | Salut pública | 61 Cat (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000950084785 |
Navegando Biblioteca General i de Referència estanterías, Colección: Salut pública Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.