Reforç de les mesures d'higiene i manipulació per al sector minorista d'alimentació i per a la restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2 [Recurs electrònic]
Tipo de material:![Archivo de ordenador](/opac-tmpl/lib/famfamfam/CF.png)
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca General i de Referència | Salut pública | 614 Ref (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BGR-M0000951010318 |
Guia amb l'objectiu de donar indicacions per adoptar mesures per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d'aliments i,alhora, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments. Està organitzada sota un seguit de preguntes que tots els operadors del sector alimentari haurien de fer-se per avaluar la seva capacitat d'implementar els requisits per evitar la propagació de la COVID-19 als seus locals i protegir les persones davant la infecció.
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.