Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Unfollow a les violències masclistes : guia per treballar ls violències masclistes en entorns digitals [Recurs electrònic] / continguts: Cooperativa Candela Acció Comunitària i Feminista i Educació per a l'Acció Crítica

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, 2018Description: 1 pdf, 24 pSubject(s): Online resources: Summary: "Ciberassetjaments de diferent tipus, el control a través de les xarxes socials o la imposició de rols i models de bellesa impossibles són la part més visible i extrema d'un entramat de violències masclistes que, lluny de retrocedir, avancen i adopten noves formes si no les combatem. Les violències masclistes afecten especialment a dones i altres expressions de gènere o orientació de desig, que són diana constant d'agressions de diverses intensitats i que es materialitzen en accions quotidianes com un like , un follow o un prejudici, un silenci o una complicitat. En aquestes pàgines hi trobareu: cinc capítols on descobrireu diferents personatges interactuant amb una història quotidiana on es donen diverses violències en l'entorn digital. Micro i macro-exercicis per treballar, prevenir i actuar davant les violències masclistes a les pantalles. Unes quantes definicions per saber-ne encara més! Un llistat de bones pràctiques."
List(s) this item appears in: Violència de gènere | Ciberassetjament
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Ciberassetjaments de diferent tipus, el control a través de les xarxes socials o la imposició de rols i models de bellesa impossibles són la part més visible i extrema d'un entramat de violències masclistes que, lluny de retrocedir, avancen i adopten noves formes si no les combatem. Les violències masclistes afecten especialment a dones i altres expressions de gènere o orientació de desig, que són diana constant d'agressions de diverses intensitats i que es materialitzen en accions quotidianes com un like , un follow o un prejudici, un silenci o una complicitat. En aquestes pàgines hi trobareu: cinc capítols on descobrireu diferents personatges interactuant amb una història quotidiana on es donen diverses violències en l'entorn digital. Micro i macro-exercicis per treballar, prevenir i actuar davant les violències masclistes a les pantalles. Unes quantes definicions per saber-ne encara més! Un llistat de bones pràctiques."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha