Local cover image
Local cover image
Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Ciberacoso sexualizado y ciberviolencia de género en adolescentes. Nuevo marco regulador para un abordaje integral [Recurs electrònic] / Ana Mª Pérez Vallejo, Profesora Titular de Derecho Civil Universidad de Almería

By: Material type: TextTextPublication details: R.E.D.S. núm. 14, Enero- Junio 2019 Description: 1 pdf, 17 pSubject(s): Online resources: Summary: "Aquest estudi té per objecte llançar noves evidències sobre el problema emergent del ciberassetjament en xarxes socials i internet, inclosa la violència de gènere. Visibilitzar aquesta realitat ja suposa disminuir el risc de les víctimes. Però urgeix implementar estratègies multidimensionals per a atallar el problema. Des d'aquest enfocament, donem compte de recents previsions normatives -molt imbricades entre si- a nivell nacional i europeu. Les mesures proposades es canalitzen en seu de prevenció i requereixen la responsabilitat i col·laboració de tots els agents implicats. Han de generalitzar-se millors pràctiques i establir rigorosos mecanismes de protecció i control. Un accés segur a internet i a continguts audiovisuals adequats, donat l'impacte que exerceixen sobre aquest col·lectiu especialment vulnerable."
List(s) this item appears in: Ciberassetjament | Adolescència i violència al ciberespai
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Aquest estudi té per objecte llançar noves evidències sobre el problema emergent del ciberassetjament en xarxes socials i internet, inclosa la violència de gènere. Visibilitzar aquesta realitat ja suposa disminuir el risc de les víctimes. Però urgeix implementar estratègies multidimensionals per a atallar el problema. Des d'aquest enfocament, donem compte de recents previsions normatives -molt imbricades entre si- a nivell nacional i europeu. Les mesures proposades es canalitzen en seu de prevenció i requereixen la responsabilitat i col·laboració de tots els agents implicats. Han de generalitzar-se millors pràctiques i establir rigorosos mecanismes de protecció i control. Un accés segur a internet i a continguts audiovisuals adequats, donat l'impacte que exerceixen sobre aquest col·lectiu especialment vulnerable."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image Local cover image

Powered by Koha