Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Migración y salud mental : El síndrome del inmigrante con estrés crónico y múltiple (síndrome de Ulises) / Joseba Achotegui [Recurs electrònic]

By: Material type: TextTextPublication details: Bilbao : Zerbitzuan, Revista de Servicios Sociales, 2009Description: 1 pdf, 9 pSubject(s): Online resources: Summary: "El present article exposa breument el concepte de síndrome de l'immigrant amb estrès crònic i múltiple (síndrome d'Ulisses), descrit per l'autor en 2002. En la primera part del text, es descriuen les seves característiques particulars, que permeten distingir-lo d'altres tipus de duel. Seguidament, s'explica com l'actual context migratori propícia, a través de factors estressants, l'aparició d'aquesta síndrome. L'estudi acaba amb una sèrie de pautes per al seu diagnòstic i el seu abordatge, que ha de prevaler l'enfocament psicoeducatiu i de contenció emocional."
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Article publicat a la revista Zerbitzuan, desembre 2009

"El present article exposa breument el concepte de síndrome de l'immigrant amb estrès crònic i múltiple (síndrome d'Ulisses), descrit per l'autor en 2002. En la primera part del text, es descriuen les seves característiques particulars, que permeten distingir-lo d'altres tipus de duel. Seguidament, s'explica com l'actual context migratori propícia, a través de factors estressants, l'aparició d'aquesta síndrome. L'estudi acaba amb una sèrie de pautes per al seu diagnòstic i el seu abordatge, que ha de prevaler l'enfocament psicoeducatiu i de contenció emocional."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha