Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Guia pràctica per a la xarxa SAI LGBTI de Catalunya : gestió de denúncies / Àrea per a la Igualtat de tracte i no-discriminació de persones LBGTI [Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer filePublisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Direcció General d'Igualtat, novembre 2020Edition: 1a edició electrònicaDescription: 1 pdf, 32 p Media type:
  • informàtic
Uniform titles:
  • Cofre-DL
Subject(s): Genre/Form: Online resources: Summary: "La guia s'adreça als professionals dels serveis d'atenció integral de la Xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI (SAI) de Catalunya. L'objectiu de la guia és que aquests professionals disposin d'una eina pràctica i fàcil d'emprar a partir de la qual puguin resoldre àgilment els dubtes legals més freqüents que la ciutadania els planteja quan s'adrecen al SAI del seu territori perquè l'assessorin sobre com interposar una denúncia per discriminació per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Amb aquesta guia, els professionals del SAI podran donar-li la resposta més òptima, tenint present tots els recursos oficials de les diferents administracions. El contingut consta d'un recull de les preguntes i respostes més freqüents d'àmbit legal i de les que es pot arribar a plantejar el professional davant del fet denunciat. El material s'ha recopilat a partir dels diferents casos amb què s'han trobat els professionals dels SAI, així com de les pràctiques que han experimentat."
List(s) this item appears in: LGTBI | 28 Juny 2023 | M_Novetats 2022
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Guia elaborada per l'Àrea per a la Igualtat de Tracte i No-discriminació de Persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals que s'adreça als professionals dels serveis d'atenció integral de la Xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI (SAI) de Catalunya

Unrestricted online access star

"La guia s'adreça als professionals dels serveis d'atenció integral de la Xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI (SAI) de Catalunya. L'objectiu de la guia és que aquests professionals disposin d'una eina pràctica i fàcil d'emprar a partir de la qual puguin resoldre àgilment els dubtes legals més freqüents que la ciutadania els planteja quan s'adrecen al SAI del seu territori perquè l'assessorin sobre com interposar una denúncia per discriminació per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Amb aquesta guia, els professionals del SAI podran donar-li la resposta més òptima, tenint present tots els recursos oficials de les diferents administracions. El contingut consta d'un recull de les preguntes i respostes més freqüents d'àmbit legal i de les que es pot arribar a plantejar el professional davant del fet denunciat. El material s'ha recopilat a partir dels diferents casos amb què s'han trobat els professionals dels SAI, així com de les pràctiques que han experimentat."

Es requereix Adobe Reader

Descripció del recurs: 5 novembre 2020

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha