Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Educamos con orgullo : una propuesta de intervención para prevenir y concienciar sobre la transfobia y homofobia : trabajo fin de máster / autora: Cristina Martínez Sanz ; tutora: Dra. Mª Carmen Romero Ureña [Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer filePublication details: Valladolid : Universidad de Valladolid, 2021Description: 1 pdf, 70 pSubject(s): Online resources: Summary: "Les persones homosexuals i d'identitat de gènere no normatiu són més propenses a rebre assetjament escolar que la resta de la població a causa de la seva condició sexual o de gènere. Aquest fet repercuteix negativament en el desenvolupament i evolució del menor. Aquest treball s'aproxima al tema assenyalat a través d'una revisió bibliogràfica, la formulació de dues entrevistes semiestructurades i l'enviament d'una enquesta anònima amb l'ànim d'explorar l'assetjament que reben els joves trans i homosexuals per part dels seus parells. Els resultats obtinguts, a més d'identificar les característiques que presenten aquests menors, serveixen com a suport per a formular la proposta d'un programa d'intervenció que aspira a donar visibilitat al col·lectiu LGTBI i a resoldre dubtes entre els joves de 12 i 16 anys. D'aquesta manera, es persegueix no sols l'acceptació del col·lectiu LGTBI, sinó que els adolescents coneguin totes les possibilitats i opcions de vida per a així actuar conforme als seus ideals."
List(s) this item appears in: LGTBI | M_Novetats 2022
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia

"Les persones homosexuals i d'identitat de gènere no normatiu són més propenses a rebre assetjament escolar que la resta de la població a causa de la seva condició sexual o de gènere. Aquest fet repercuteix negativament en el desenvolupament i evolució del menor. Aquest treball s'aproxima al tema assenyalat a través d'una revisió bibliogràfica, la formulació de dues entrevistes semiestructurades i l'enviament d'una enquesta anònima amb l'ànim d'explorar l'assetjament que reben els joves trans i homosexuals per part dels seus parells. Els resultats obtinguts, a més d'identificar les característiques que presenten aquests menors, serveixen com a suport per a formular la proposta d'un programa d'intervenció que aspira a donar visibilitat al col·lectiu LGTBI i a resoldre dubtes entre els joves de 12 i 16 anys. D'aquesta manera, es persegueix no sols l'acceptació del col·lectiu LGTBI, sinó que els adolescents coneguin totes les possibilitats i opcions de vida per a així actuar conforme als seus ideals."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha