Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Adolescències: reptes, propostes i orientacions per a les polítiques municipals / Aida Urrea-Monclús, M. Àngels Balsells Bailón, M. Alba Forné Samitier, Laura Fernández-Rodrigo [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer fileSeries: Projectes transformadors. 10 Publication details: Barcelona : Diputació de Barcelona, febrer 2023Description: 1 pdf., 51 pSubject(s): Online resources: Summary: "Aquest document presenta, a partir d'una anàlisi elaborada per un grup multidisciplinari de persones expertes i contrastada amb adolescents, reptes i necessitats de l'adolescència des de la perspectiva del cicle de vida i l'enfocament del Desenvolupament Positiu Adolescent. Aporta coneixement actualitzat sobre els principals eixos de desenvolupament adolescent (les relacions, l'autonomia, les identitats i el benestar) i proposa recomanacions en l'àmbit de les polítiques municipals. El document i el grup de treball expert formen part del projecte transformador Infància i Adolescència: del risc a la igualtat, la salut i el benestar que té per objectiu promoure l'atenció a les necessitats específiques durant les etapes vitals de la infància i l'adolescència, fomentant la igualtat d'oportunitats, la salut, el benestar i la cohesió social."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Aquest document presenta, a partir d'una anàlisi elaborada per un grup multidisciplinari de persones expertes i contrastada amb adolescents, reptes i necessitats de l'adolescència des de la perspectiva del cicle de vida i l'enfocament del Desenvolupament Positiu Adolescent. Aporta coneixement actualitzat sobre els principals eixos de desenvolupament adolescent (les relacions, l'autonomia, les identitats i el benestar) i proposa recomanacions en l'àmbit de les polítiques municipals.

El document i el grup de treball expert formen part del projecte transformador Infància i Adolescència: del risc a la igualtat, la salut i el benestar que té per objectiu promoure l'atenció a les necessitats específiques durant les etapes vitals de la infància i l'adolescència, fomentant la igualtat d'oportunitats, la salut, el benestar i la cohesió social."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha