Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Psicología basada en la evidencia en contextos educativos : La salud mental de los adolescentes en contextos educativos: reflexiones derivadas del estudio PSICE / investigador principal Eduardo Fonseca Pedrero [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Consejo General de la Psicología de España, junio 2023Description: 1 pdf., 20 pOther title:
  • Estudio PSICE
Online resources: Summary: "Els problemes de salut mental, com l'ansietat i la depressió, en població infant i juvenil es troben entre les primeres causes de discapacitat associada i de càrrega de malaltia a nivell mundial i nacional. Suposen un problema a nivell personal, educatiu, familiar i soci-sanitari, i no sols per a la societat present, sinó també futura. Es fa necessari abordar aquest repte social emergent mitjançant l'estudi i la implementació d'estratègies de promoció del benestar psicològic i prevenció dels problemes de salut mental en contextos educatius. En aquest context sorgeix l'estudi PSICE (Psicologia basada en l'evidència en Contextos Educatius)."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Els problemes de salut mental, com l'ansietat i la depressió, en població infant i juvenil es troben entre les primeres causes de discapacitat associada i de càrrega de malaltia a nivell mundial i nacional. Suposen un problema a nivell personal, educatiu, familiar i soci-sanitari, i no sols per a la societat present, sinó també futura. Es fa necessari abordar aquest repte social emergent mitjançant l'estudi i la implementació d'estratègies de promoció del benestar psicològic i prevenció dels problemes de salut mental en contextos educatius. En aquest context sorgeix l'estudi PSICE (Psicologia basada en l'evidència en Contextos Educatius)."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha