Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Barómetro juventud, salud y bienestar 2023 / Stribor Kuric Kardelis; Anna Sanmartín Ortí; Juan Carlos Ballesteros Guerra [et al] [Recurs electrònic]

Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Centro Reina Sofía de Fad Juventud, septiembre 2023Description: 1 pdf., 117pSubject(s): Online resources: Summary: "Anàlisi de la percepció dels i les joves entre els 15 i els 29 anys d'edat residents a Espanya sobre temes relacionats amb la seva salut i amb les condicions vitals que afronten en un context que es percep com a difícil i complicat. Es tracta, en suma, de conèixer com la població jove espanyola entén i valora les seves pròpies circumstàncies, el seu desenvolupament vital, els problemes que han d'abordar i les seves perspectives de futur. Tots aquests temes s'han estructurat en quatre grans àrees d’anàlisis: 1/Els problemes i preocupacions actuals, la percepció sobre la seva pròpia situació i la seva previsió de futur en relació a aquests. 2/Els seus estats de salut, tant física com psicològica, i els determinants d'aquesta. 3/Les seves valoracions sobre la satisfacció vital, nivells d'estrès i felicitat.4/Les seves actituds cap al risc i comportaments potencialment arriscats."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Anàlisi de la percepció dels i les joves entre els 15 i els 29 anys d'edat residents a Espanya sobre temes relacionats amb la seva salut i amb les condicions vitals que afronten en un context que es percep com a difícil i complicat. Es tracta, en suma, de conèixer com la població jove espanyola entén i valora les seves pròpies circumstàncies, el seu desenvolupament vital, els problemes que han d'abordar i les seves perspectives de futur. Tots aquests temes s'han estructurat en quatre grans àrees d’anàlisis: 1/Els problemes i preocupacions actuals, la percepció sobre la seva pròpia situació i la seva previsió de futur en relació a aquests. 2/Els seus estats de salut, tant física com psicològica, i els determinants d'aquesta. 3/Les seves valoracions sobre la satisfacció vital, nivells d'estrès i felicitat.4/Les seves actituds cap al risc i comportaments potencialment arriscats."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha