Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

La inversión social por comunidades: sanidad, educación y servicios sociales : Cien gráficos, tablas y mapas para representar los presupuestos de las políticas sociales en España y por Comunidades Autónomas / redactores del documento: Gonzalo Cavero Cano, Álvaro Revilla Castro, José Manuel Ramírez Navarro, Ana María Aranda Lasheras [Recurs electrònic]

Material type: Computer fileComputer filePublication details: Málaga : Asociación de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales de España, septiembre 2023Description: 1 pdf., 75 pSubject(s): Online resources: Summary: "Les retallades realitzades en polítiques socials a partir de l'any 2010, i que van ser especialment dràstiques en 2013, van conduir al fet que en aquest 2013 es registrés el nivell més baix en despesa autonòmica en serveis essencials (sanitat, educació i serveis socials), amb menys de 100.000 milions d'euros. Des de l'any 2014 i fins al 2019 s'han anat registrant augments en els pressupostos liquidats del conjunt de les comunitats autònomes. En els anys següents, fruit de la gestió de la pandèmia, augmenta en gran manera la despesa social fins als 141.432 milions d'euros del pressupost liquidat de l'any 2021. Haver comptat amb Pressupostos Generals de l'Estat ha propiciat l'augment en polítiques socials, encara que no ha estat igual en totes les comunitats."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Les retallades realitzades en polítiques socials a partir de l'any 2010, i que van ser especialment dràstiques en 2013, van conduir al fet que en aquest 2013 es registrés el nivell més baix en despesa autonòmica en serveis essencials (sanitat, educació i serveis socials), amb menys de 100.000 milions d'euros. Des de l'any 2014 i fins al 2019 s'han anat registrant augments en els pressupostos liquidats del conjunt de les comunitats autònomes. En els anys següents, fruit de la gestió de la pandèmia, augmenta en gran manera la despesa social fins als 141.432 milions d'euros del pressupost liquidat de l'any 2021. Haver comptat amb Pressupostos Generals de l'Estat ha propiciat l'augment en polítiques socials, encara que no ha estat igual en totes les comunitats."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha