Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Agenda 2030: consecución de los Objetivos de Desarrollo Sostenible : impacto del COVID-19 en población vulnerable / Lourdes Fernández Candela Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Colegio Oficial de Enfermería de Madrid, 2023Description: 1 pdf., 18 pSubject(s): Online resources: Summary: "Es realitza una revisió i anàlisi general de l'Agenda 2030 i la consecució dels ODS, a més de l'impacte que ha el seu-lloc la irrupció de la pandèmia per COVID-19 en l'avanç cap a aquests. Es reflexiona també sobre el fet que el COVID-19 té el potencial d'impactar en major mesura sobre poblacions vulnerables. Segons l'I.N.E., l'any 2019, un 25,3% de la població (gairebé 12 milions de persones) es trobava en risc de exclusió social al nostre país. L'actual pandèmia provocada pel virus SARS-CoV-2 no ha fet més que agreujar una pobresa ja enquistada a Espanya. Tot i que el Reial decret llei 7/2018 va ser aprovat amb la finalitat de "garantir el dret a la protecció de la salut i a l'atenció sanitària, en les mateixes condicions, a totes les persones que es trobin en l'Estat Espanyol", la present crisi sanitària ha generat un cert qüestionament sobre l'accés de les persones immigrants en situació irregular als sistemes de salut, evidenciant-se possibles problemes d'equitat en la cobertura sanitària universal."
List(s) this item appears in: Erradicació de la pobresa | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

VI Premios de Investigación CODEM 2022. Finalista.-- Pubicat a Conocimiento Enfermero 19 (2023): p 06-23

"Es realitza una revisió i anàlisi general de l'Agenda 2030 i la consecució dels ODS, a més de l'impacte que ha el seu-lloc la irrupció de la pandèmia per COVID-19 en l'avanç cap a aquests. Es reflexiona també sobre el fet que el COVID-19 té el potencial d'impactar en major mesura sobre poblacions vulnerables. Segons l'I.N.E., l'any 2019, un 25,3% de la població (gairebé 12 milions de persones) es trobava en risc de exclusió social al nostre país. L'actual pandèmia provocada pel virus SARS-CoV-2 no ha fet més que agreujar una pobresa ja enquistada a Espanya. Tot i que el Reial decret llei 7/2018 va ser aprovat amb la finalitat de "garantir el dret a la protecció de la salut i a l'atenció sanitària, en les mateixes condicions, a totes les persones que es trobin en l'Estat Espanyol", la present crisi sanitària ha generat un cert qüestionament sobre l'accés de les persones immigrants en situació irregular als sistemes de salut, evidenciant-se possibles problemes d'equitat en la cobertura sanitària universal."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha