Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

El model de prestacions socials monetàries, una olla de pressió: quin és el futur del disseny del sistema de garantia d’ingressos? / Mireia Alvarez Soler [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Llei d'Engel, octubre 2023Description: WebSubject(s): Online resources: Summary: "Cada vegada és més comú escoltar que l’actual sistema de garantia d’ingressos necessita un canvi. Tot i que es podria dir que aquest model és força recent (alguns més que d’altres), sembla que n’hi ha pocs que esquivin les crítiques. La visió de la dreta és que aquests sistemes acaben desincentivant a la població en la cerca activa de treball i que, per tant, acaben generant grups poblacionals que s’aprofiten de l’esforç dels altres, el que els economistes anomenen free riders. La posició de la esquerra, en canvi, és que el disseny que pretén evitar el frau, finalment acaba generant una incompatibilitat amb el treball remunerat de qualitat i, conseqüentment, generant una trampa de la pobresa pels seus beneficiaris."
List(s) this item appears in: Erradicació de la pobresa | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Cada vegada és més comú escoltar que l’actual sistema de garantia d’ingressos necessita un canvi. Tot i que es podria dir que aquest model és força recent (alguns més que d’altres), sembla que n’hi ha pocs que esquivin les crítiques. La visió de la dreta és que aquests sistemes acaben desincentivant a la població en la cerca activa de treball i que, per tant, acaben generant grups poblacionals que s’aprofiten de l’esforç dels altres, el que els economistes anomenen free riders. La posició de la esquerra, en canvi, és que el disseny que pretén evitar el frau, finalment acaba generant una incompatibilitat amb el treball remunerat de qualitat i, conseqüentment, generant una trampa de la pobresa pels seus beneficiaris."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha