Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Participación de niñas y niños en la administración pública de Cataluña (España) / Montserrat Alguacil de Nicolás, María Carme Boqué Torremorell, Laura García-Raga [Recurs electrònic]

Material type: Computer fileComputer filePublication details: [Veneçuela] : Universidad del Zulia, 2022Description: 1 pdf., 24 pSubject(s): Online resources: Summary: "La Convenció sobre els Drets del Nen (ONU, 1989), recull el dret a la seva participació, però aquest dret continua sense ser plenament efectiu, a pesar que la incorporació d'aquest col·lectiu millora la qualitat de l'administració i genera un aprenentatge significatiu entre els més joves. Amb l'objectiu de conèixer l'estat de la participació de la ciutadania menor de 18 anys en les administracions públiques de Catalunya (Espanya) s'ha dissenyat una entrevista i s'ha preguntat a 21 informadors clau. Per a l'anàlisi s'ha utilitzat el programa ATLES.ti. Com a resultat es presenten 8 accions per a promocionar la participació social i política de la infància."
List(s) this item appears in: Drets dels infants | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Publicat a: Opción, Revista de Ciencias Humanas y Sociales, Año 38, Regular No.99 (2022), p. 21-40

"La Convenció sobre els Drets del Nen (ONU, 1989), recull el dret a la seva participació, però aquest dret continua sense ser plenament efectiu, a pesar que la incorporació d'aquest col·lectiu millora la qualitat de l'administració i genera un aprenentatge significatiu entre els més joves. Amb l'objectiu de conèixer l'estat de la participació de la ciutadania menor de 18 anys en les administracions públiques de Catalunya (Espanya) s'ha dissenyat una entrevista i s'ha preguntat a 21 informadors clau. Per a l'anàlisi s'ha utilitzat el programa ATLES.ti. Com a resultat es presenten 8 accions per a promocionar la participació social i política de la infància."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha