Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Palancas para la inclusión. Recomendaciones del Laboratorio de Políticas de Inclusión en base a la Evidencia [Recurs electrònic]

Material type: TextTextPublication details: Madrid : Gobierno de España, 2024Description: 1 pdf., 106 pSubject(s): Online resources: Summary: "Aquest informe descriu el context, l'organització i les principals troballes del Laboratori de Polítiques d'Inclusió. El seu propòsit és doble: d'una banda, ofereix una anàlisi detallada del procés de governança, destacant els ensenyaments extrets al llarg del desenvolupament i implementació d'aquest projecte pioner. D'altra banda, es dedica a compilar i sintetitzar els resultats més rellevants dels projectes. A més, el document aspira a condensar les lliçons apreses en l'àmbit de les polítiques públiques, proporcionant així una valuosa perspectiva sobre les estratègies més efectives i els possibles desafiaments a superar. El seu objectiu final és servir de guia i referència per a altres administracions, ja siguin estatals, autonòmiques o locals, i fins i tot inspirar a altres països a dissenyar i implementar iniciatives similars."
List(s) this item appears in: Novetats Abril 2024
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Aquest informe descriu el context, l'organització i les principals troballes del Laboratori de Polítiques d'Inclusió. El seu propòsit és doble: d'una banda, ofereix una anàlisi detallada del procés de governança, destacant els ensenyaments extrets al llarg del desenvolupament i implementació d'aquest projecte pioner. D'altra banda, es dedica a compilar i sintetitzar els resultats més rellevants dels projectes. A més, el document aspira a condensar les lliçons apreses en l'àmbit de les polítiques públiques, proporcionant així una valuosa perspectiva sobre les estratègies més efectives i els possibles desafiaments a superar. El seu objectiu final és servir de guia i referència per a altres administracions, ja siguin estatals, autonòmiques o locals, i fins i tot inspirar a altres països a dissenyar i implementar iniciatives similars."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha