Normal view MARC view ISBD view

Els Immigrants i la seva salut

Material type: materialTypeLabelArticleSeries: Quaderns de la bona praxi 16 (oct. 2003).Publisher: Barcelona Col·legi Oficial de Metges de Barcelona 2003Description: 30 p. 30 cm.Subject(s): Assistència mèdica | Avaluació | Immigració | Indicadors | Legislació | Malalties | Mediació | Recomanacions | Salut | CatalunyaOnline resources: Click here to access online Summary: Sumari: 1. Introducció i epidemiologia, p. 4 2. Immigració i condicions de salut, p. 4 3. Salut i immigració a Catalunya, p. 5 4. Factors que influeixen l'estat de salut del col·lectiu d'immigrants i la seva assistència, p. 13 5. Salut mental i immigració, p. 16 6. L'atenció primària davant del fenomen de la immigració, p. 18 7. L'atenció especialitzada, p. 21 8. La mediació intercultural, eina indispensable per a l'atenció a l'immigrant, p. 23 9. Aspectes mèdicolegals de la immigració, p. 24 10. Recomanacions generals per a l'atenció sanitària en el marc de la diversitat, p. 27 11. Bibliografia, p. 28 Resum: Es descriuen i analitzen els aspectes mèdics i sanitaris relacionats amb la immigració a Catalunya durant l'any 2002, tant des del punt de vista de les malalties específiques d'aquest col·lectiu -en funció del país d'origen (malalties tropicals) i de la situació derivada de la seva condició d'immigrant (tastorns psicoafectius, estrès i dol migratori) com des del punt de vista assistencial -atenció primària i especialitzada- i mèdico legal. Per últim s'enumeren una sèrie de recomanacions generals d'acord a la faciliació de la integració de l'immigrant a dintre del sistema sanitari vigent.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Articles de revistes Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-San/0023 (Browse shelf) Available Fitxa (si) - Document (no) - Miniatura (si) 4018

Inclou gràfics estadístics de l'evolució i terapèutica de la Sida al col·lectiu immigrant de Catalunya corresponent a l'any 2002 i al periode cronològic 1985-2000, 1988-2001, 1995-2002. - Bibliografia: p. 28-30. - La consulta del text integral de la revista es troba disponible en format .pdf a l'adreça següent:

Sumari: 1. Introducció i epidemiologia, p. 4 2. Immigració i condicions de salut, p. 4 3. Salut i immigració a Catalunya, p. 5 4. Factors que influeixen l'estat de salut del col·lectiu d'immigrants i la seva assistència, p. 13 5. Salut mental i immigració, p. 16 6. L'atenció primària davant del fenomen de la immigració, p. 18 7. L'atenció especialitzada, p. 21 8. La mediació intercultural, eina indispensable per a l'atenció a l'immigrant, p. 23 9. Aspectes mèdicolegals de la immigració, p. 24 10. Recomanacions generals per a l'atenció sanitària en el marc de la diversitat, p. 27 11. Bibliografia, p. 28 Resum: Es descriuen i analitzen els aspectes mèdics i sanitaris relacionats amb la immigració a Catalunya durant l'any 2002, tant des del punt de vista de les malalties específiques d'aquest col·lectiu -en funció del país d'origen (malalties tropicals) i de la situació derivada de la seva condició d'immigrant (tastorns psicoafectius, estrès i dol migratori) com des del punt de vista assistencial -atenció primària i especialitzada- i mèdico legal. Per últim s'enumeren una sèrie de recomanacions generals d'acord a la faciliació de la integració de l'immigrant a dintre del sistema sanitari vigent.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha