Normal view MARC view ISBD view

La Reagrupación familiar de los extranjeros en España. previsible incidencia en la futura directiva sobre el derecho a la reagrupación familiar IsabeL Lazaro González

By: Lazaro González, Isabel.
Material type: materialTypeLabelArticlePublisher: Madrid Universidad Pontificia de Comillas de Madrid. ICAI-ICADE ISSN: ISSN : 1138-5774.Subject(s): Família | Legislació | Emigració i immigració (Legislació) | Política d'immigració | Política europea | Espanya In: Migraciones nº12, diciembre 2002, p. 43-80Summary: Resum: En matèria de reagrupació familiar, la política comúna europea acabarà concretant-se en una Directiva sobre el dret a la reagrupació familiar. S'han examinat la proposta de Directiva de Consell de decembre de 1999 i la proposta modificada de maig de 2002 comparant el seu contingut (titulars del dret a la reagrupació familiar, membres de la família que poden ser reagrupats, condicions per l'exercici del dret, presentació i exàmen de la sol-licitud, entrada y residència dels membres de la família, sancions i recursos).A continucació s'ha colocat la Legislació espanyola a la llum de la proposta de directiva sobre reagruapció familiar de 2 de maig de 2002. L'anàlisi comparat de la darrera proposta de Directiva i la Llei d'estrangeris permeten concluir que són necessaris certs ajustos, però en diveroso aspectes la legislació espanyola és més generosa que la proposta, per tant s'ha de mantenir, almenys, la situació actual (d'acord amb la clàusula de manteniment del statu quo).
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Articles de revistes Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat Hemeroteca (Browse shelf) Available Fitxa (si) - Document (no) - Miniatura (si) 3467

Resum: En matèria de reagrupació familiar, la política comúna europea acabarà concretant-se en una Directiva sobre el dret a la reagrupació familiar. S'han examinat la proposta de Directiva de Consell de decembre de 1999 i la proposta modificada de maig de 2002 comparant el seu contingut (titulars del dret a la reagrupació familiar, membres de la família que poden ser reagrupats, condicions per l'exercici del dret, presentació i exàmen de la sol-licitud, entrada y residència dels membres de la família, sancions i recursos).A continucació s'ha colocat la Legislació espanyola a la llum de la proposta de directiva sobre reagruapció familiar de 2 de maig de 2002. L'anàlisi comparat de la darrera proposta de Directiva i la Llei d'estrangeris permeten concluir que són necessaris certs ajustos, però en diveroso aspectes la legislació espanyola és més generosa que la proposta, per tant s'ha de mantenir, almenys, la situació actual (d'acord amb la clàusula de manteniment del statu quo).

Idioma: Castellà

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha