Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Adolescencia entre pantallas : identidades juveniles en el sistema de comunicación / Callejo Gallego, Javier ; Gutiérrez Brito, Jesús

Per: Callejo Gallego, Javier.
Altre(s) autor(s): Gutiérrez Brito, Jesús.
Tipus de material: materialTypeLabelLlibrePublicacions periòdiques: Comunicación 40.Editor: Barcelona : Gedisa, 2012Descripció: 140 p. 2 cm.ISBN: 978-84-9784-699-8.Matèria(s): Adolescència | Comunicació | Internet i adolescentsResum: És igual l'adolescència en un món replet de pantalles-mirall en el qual mirar-se i projectar la identitat? Si és diferent És perquè les noves generacions són diferents o perquè els mitjans de comunicació amb els quals es relacionen els adolescents són diferents? Es parla de generacions digitals, de nens de l'edat electrònica, de nadius digitals i altres expressions que intenten captar i gravar en la societat el sentiment d'un canvi. Això sí, usant la mateixa retòrica plena d'imatges dels mateixos mitjans que avui dominen l'escena. Expressions impactants erigides més per lúcides intuïcions que per l'observació científica. Dins d'aquesta relació entre adolescents i les diferents pantalles i donant prioritat a afirmacions construïdes a partir observacions detingudes i reflexives, el llibre aborda temes com: les paradoxes inserides en la recerca social del que els adolescents fan amb els mitjans de comunicació, la creació d'identitats juvenils per part de la televisió, els aspectes comuns que conformen l'oferta dels mitjans de comunicació destinats específicament als joves i adolescents i que configuren el seu gust, els models de la literatura o de les pròpies pantalles que expliquen diferents generacions d'adolescents, el lloc dels joves en l'expansió de la telefonia mòbil i, alhora, el significat de la telefonia mòbil per als joves i adolescents, i la relació que tenen amb Internet. En definitiva, per la seva varietat i profunditat, una polifacètica mirada que configura un indubtable punt i aparti en aquesta sempre preocupant relació que tenen els adolescents amb els mitjans de comunicació.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Addicció a les pantalles | Escola d'Estiu 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Benestar social 30.053.6 Cal (Explora per prestatgeria) Disponible 95012032

És igual l'adolescència en un món replet de pantalles-mirall en el qual mirar-se i projectar la identitat? Si és diferent És perquè les noves generacions són diferents o perquè els mitjans de comunicació amb els quals es relacionen els adolescents són diferents? Es parla de generacions digitals, de nens de l'edat electrònica, de nadius digitals i altres expressions que intenten captar i gravar en la societat el sentiment d'un canvi. Això sí, usant la mateixa retòrica plena d'imatges dels mateixos mitjans que avui dominen l'escena. Expressions impactants erigides més per lúcides intuïcions que per l'observació científica. Dins d'aquesta relació entre adolescents i les diferents pantalles i donant prioritat a afirmacions construïdes a partir observacions detingudes i reflexives, el llibre aborda temes com: les paradoxes inserides en la recerca social del que els adolescents fan amb els mitjans de comunicació, la creació d'identitats juvenils per part de la televisió, els aspectes comuns que conformen l'oferta dels mitjans de comunicació destinats específicament als joves i adolescents i que configuren el seu gust, els models de la literatura o de les pròpies pantalles que expliquen diferents generacions d'adolescents, el lloc dels joves en l'expansió de la telefonia mòbil i, alhora, el significat de la telefonia mòbil per als joves i adolescents, i la relació que tenen amb Internet. En definitiva, per la seva varietat i profunditat, una polifacètica mirada que configura un indubtable punt i aparti en aquesta sempre preocupant relació que tenen els adolescents amb els mitjans de comunicació.

Idioma: Castellà

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Implantat amb Koha