Normal view MARC view ISBD view

Balance 2003 Delegación del gobierno para la Extranjería y la Inmigración Ministerio del Interior. Oficina de Relaciones Informativas y Sociales

By: Espanya Ministerio del Interior Delegación del Gobierno para la Extranjería y la Inmigración.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Madrid Ministerio del Interior. Oficina de Relaciones Informativas y Sociales [2004]Description: 24 fulls il., mapes, taules 30 cm.Subject(s): Centres d'Internament d'Estrangers | Estadística | Immigrants il·legals | Immigrants | Indicadors | Integració social | Legislació | Permís de residència | Retorn d'immigrants | Treball | EspanyaSummary: Sumari: 1. Introducción, p. 4 2. Extranjeros con tarjeta o permiso de residencia en vigor, p. 6 3. Inmigración y empleo, p. 10 4. Atención e integración social, p. 15 5. Lucha contra la inmigración clandestina, p. 16 5.1 Repatriaciones 5.2 Inmigración irregular mediante embarcaciones 5.3 Desarticulación de redes y organizaciones criminales 5.4 Centros de internamiento y Sistema de Vigilancia Exterior (SIVE) 5.5 Retorno voluntario 6. Oficinas para extranjeros, p. 18 7. Modificaciones normativas, p. 19 8. Convenios internacionales sobre inmigración, p. 20 9. Programa GRECO, p. 21 10. Órganos consultivos y de colaboración, p. 22 11. Actuaciones de la Unión Europea sobre inmigración, asilo, fronteras exteriores y visados, p. 23 Resum: Memòria elaborada des del govern estatal on s’exposen les activitats dutes a terme per l’Administració General de l’Estat en matèria d’immigració. Es fa un repàs de la situació de la immigració, tant des d’un punt de vista qualitatiu com quantitatiu. El nombre i nacionalitat d’estrangers amb permís de residència en vigor per províncies; el percentatge d’afiliació a la Seguretat Social per províncies, nacionalitat i sector d’activitat; els percentatges de l’atenció, la integració i l’acollida d’estrangers; les estadístiques referents a la lluita contra la immigració irregular; la legislació promulgada en matèria d’immigració; la valoració del desenvolupament del projecte GRECO orientat a establir una política d’immigració espanyola i la seva adequació amb les realitats polítiques europees; i, en darrer lloc, un breu resum de les mesures dutes a terme per la Unió Europea.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat IND/0065 (Browse shelf) Available 4523

Obtingut a: http://www.mir.es/oris/docus/balan03/extranjeria.pdf

Sumari: 1. Introducción, p. 4 2. Extranjeros con tarjeta o permiso de residencia en vigor, p. 6 3. Inmigración y empleo, p. 10 4. Atención e integración social, p. 15 5. Lucha contra la inmigración clandestina, p. 16 5.1 Repatriaciones 5.2 Inmigración irregular mediante embarcaciones 5.3 Desarticulación de redes y organizaciones criminales 5.4 Centros de internamiento y Sistema de Vigilancia Exterior (SIVE) 5.5 Retorno voluntario 6. Oficinas para extranjeros, p. 18 7. Modificaciones normativas, p. 19 8. Convenios internacionales sobre inmigración, p. 20 9. Programa GRECO, p. 21 10. Órganos consultivos y de colaboración, p. 22 11. Actuaciones de la Unión Europea sobre inmigración, asilo, fronteras exteriores y visados, p. 23 Resum: Memòria elaborada des del govern estatal on s’exposen les activitats dutes a terme per l’Administració General de l’Estat en matèria d’immigració. Es fa un repàs de la situació de la immigració, tant des d’un punt de vista qualitatiu com quantitatiu. El nombre i nacionalitat d’estrangers amb permís de residència en vigor per províncies; el percentatge d’afiliació a la Seguretat Social per províncies, nacionalitat i sector d’activitat; els percentatges de l’atenció, la integració i l’acollida d’estrangers; les estadístiques referents a la lluita contra la immigració irregular; la legislació promulgada en matèria d’immigració; la valoració del desenvolupament del projecte GRECO orientat a establir una política d’immigració espanyola i la seva adequació amb les realitats polítiques europees; i, en darrer lloc, un breu resum de les mesures dutes a terme per la Unió Europea.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha