Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Educación para la ciudadanía y convivencia el enfoque de la educación emocional Rafael Bisquerra Alzina

Per: Bisquerra Alzina, Rafael.
Tipus de material: materialTypeLabelLlibreEditor: Bilbao WoltersKluwer España 2008Descripció: 315 p.Matèria(s): Ciutadania | Convivència | Educació | Ensenyament | FormacióResum: L'Educació per a la Ciutadania és una proposta dels Governs de diversos països que té el propòsit d'educar per a una ciutadania activa, efectiva i responsable que faci possible la convivència pacífica i en democràcia. Per això, la Llei Orgànica d'Educació la incorpora com una assignatura més. L'autor d'aquest llibre aporta elements de reflexió per avançar cap a una posada en pràctica que tingui les majors probabilitats d'aconseguir l'objectiu d'una convivència pacífica, en democràcia, que faci possible el benestar personal i social. Per aconseguir aquest objectiu és necessari desenvolupar una sèrie de competències: habilitats socials, respecte i tolerància, prevenció i resolució positiva de conflictes, competències emocionals, etc. Aquest llibre serà de gran utilitat per desenvolupar aquestes competències perquè, a més, desenvolupa una línia d’investigació centrada en el disseny, aplicació i avaluació de programes per a la prevenció de la violència, ja que la violència constitueix un dels greus obstacles per a la convivència.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Escola d'Estiu 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-EC/0132 (Explora per prestatgeria) Disponible 6954

L'Educació per a la Ciutadania és una proposta dels Governs de diversos països que té el propòsit d'educar per a una ciutadania activa, efectiva i responsable que faci possible la convivència pacífica i en democràcia. Per això, la Llei Orgànica d'Educació la incorpora com una assignatura més. L'autor d'aquest llibre aporta elements de reflexió per avançar cap a una posada en pràctica que tingui les majors probabilitats d'aconseguir l'objectiu d'una convivència pacífica, en democràcia, que faci possible el benestar personal i social. Per aconseguir aquest objectiu és necessari desenvolupar una sèrie de competències: habilitats socials, respecte i tolerància, prevenció i resolució positiva de conflictes, competències emocionals, etc. Aquest llibre serà de gran utilitat per desenvolupar aquestes competències perquè, a més, desenvolupa una línia d’investigació centrada en el disseny, aplicació i avaluació de programes per a la prevenció de la violència, ja que la violència constitueix un dels greus obstacles per a la convivència.

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Implantat amb Koha