Normal view MARC view ISBD view

Educació de persones adultes per a la convivència i la cooperació en una societat multicultural Alfons Formariz ; Miquel Casanovas ; i Clara Balaguer

Contributor(s): Balaguer, Clara.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Finestra oberta 28.Publisher: Barcelona Fundació Jaume Bofill DL 2003Edition: Ed. rev. i actualitzada.Description: 120 p. 20 cm.Subject(s): Coneixement de l'entorn | Educació | Educació d'adults | Formació ocupacional | Immigrants | Emigració i immigració (Legislació) | Multiculturalisme | Catalunya | EspanyaSummary: Sumari: 1. Introducción, p. 5-13 2. Algunes característiques de la immigració adulta, p. 13-32 3. El marc global de la formació i educació de persones adultes, p. 32-52 4. La formació bàsica de persones adultes, p. 52-77 5. La formació per al món laboral: la formació contínua i l'ocupacional, p. 77- 89 6. El marc legal. La llei d'estrangeria i la formació de persones adultes, p. 89-94 Annex 1: Materials didàctics, p. 94-98 Annex 2: Un recurs didàctic per abordar el tema. Tres articles, p. 98-109 7. Notes, p. 113-120 Resum: Es reflecteix entorn la necessitat de portar a terme un programa d'educació i formació de les persones adultes immigrades com a factor clau de la convivència i la cooperació d'una societat multicultural. Pel que fa a l'estructura del document, aquesta es desglossa en els cinc punts següents: la descripció tipològica de les persones immigrades que demanen formació; el marc global de la formació i educació de la població adulta de nouvinguts estrangers; les tendències, programes, actuacions i propostes vinculades a la formació bàsica de les persones immigrants adultes; l'anàlisi de la situació actual de la formació ocupacional i contínua: punts febles i propostes de millora; i el tractament de la formació de la població adulta d'immigrants per part de la Llei d'estrangeria 8/2000.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Inclou Annexos: p. 98-112. - Annex 1 de materials didàctics per a l'aprenentatge d'una nova llengua amb persones immigrades: p. 94-97. - Annex 2 de tres articles curts de Manuel Pimentel, Sami Naïr y Ralf Dahrendorf: p. 98-112.

Sumari: 1. Introducción, p. 5-13 2. Algunes característiques de la immigració adulta, p. 13-32 3. El marc global de la formació i educació de persones adultes, p. 32-52 4. La formació bàsica de persones adultes, p. 52-77 5. La formació per al món laboral: la formació contínua i l'ocupacional, p. 77- 89 6. El marc legal. La llei d'estrangeria i la formació de persones adultes, p. 89-94 Annex 1: Materials didàctics, p. 94-98 Annex 2: Un recurs didàctic per abordar el tema. Tres articles, p. 98-109 7. Notes, p. 113-120 Resum: Es reflecteix entorn la necessitat de portar a terme un programa d'educació i formació de les persones adultes immigrades com a factor clau de la convivència i la cooperació d'una societat multicultural. Pel que fa a l'estructura del document, aquesta es desglossa en els cinc punts següents: la descripció tipològica de les persones immigrades que demanen formació; el marc global de la formació i educació de la població adulta de nouvinguts estrangers; les tendències, programes, actuacions i propostes vinculades a la formació bàsica de les persones immigrants adultes; l'anàlisi de la situació actual de la formació ocupacional i contínua: punts febles i propostes de millora; i el tractament de la formació de la població adulta d'immigrants per part de la Llei d'estrangeria 8/2000.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha