Normal view MARC view ISBD view

Apta : competències transversals per a persones immigrades guia didàctica Consop. Escaler

By: Consop Escaler.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Neo (noves eines d'orientació) 9.Publisher: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball i Indústria 2004Description: 1 vol. (paginació múltiple) il. col. 31 cm.ISBN: 84-393-6556-X.Subject(s): Avaluació | Empreses | Enquestes | Formació del professorat | Immigrants | Integració al treball | Transversalitat | TreballSummary: Sumari: -Introducció, p. 5 -Justificació del projecte, p. 7 -principis, p. 11 -origen del concepte de competència, p. 13 -el concepte de competència, p. 15 -els principals debats europeus, p. 21 -justificació de l'elecció del model italià, p. 35 -identificació i definició de les competències transversals, p. 37 -unitats didàctiques, p. 53 -diagnosticar, p. 55 -autoconeixement -motivació -adaptació -relacionar-se, p. 85 -autocontrol -interpretar i transferir informació -saber comunicar en les relacions -treball en equip -afrontar, p. 117 -autonomia -agilitat psicomotora -resistència física i emocional -capacitat resolutiva -adaptar-se al context laboral -avaluació -anexos Resum: Document practic que vol posar de manifest la importància del treball de les competències transversals en el procés d'orientació i inserció laboral, sobretot en els col·lectius amb més dificultats d'inserció. En el col·lectiu immigrant, hi ha una manca d'aquestes eines que en dificulta la feina, especialment en el cas de persones immigrades no alfabetitzades. Aquesta eina vol ajudar a treballar aquestes competències transversals per a la inserció laboral, parant especial atenció al perfil de dones immigrades no alfabetitzades. Les unitats didàctiques s'estructuren principalment en tres eixos; cada un, al seu torn, es divideix en diverses fitxes compostes per objectiu general, específics, i un seguit d'activitats per a potenciar aquests aspectes. La carpeta va acompanyada per uns materials destinats a l'usuari eminentment visuals.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-Form/0015 (Browse shelf) Available 4920

A la coberta: Generalitat de Catalunya. Servei d'Ocupació de Catalunya -- Unió Europea. Fons Social Europeu Conté: estoig amb fitxes

Sumari: -Introducció, p. 5 -Justificació del projecte, p. 7 -principis, p. 11 -origen del concepte de competència, p. 13 -el concepte de competència, p. 15 -els principals debats europeus, p. 21 -justificació de l'elecció del model italià, p. 35 -identificació i definició de les competències transversals, p. 37 -unitats didàctiques, p. 53 -diagnosticar, p. 55 -autoconeixement -motivació -adaptació -relacionar-se, p. 85 -autocontrol -interpretar i transferir informació -saber comunicar en les relacions -treball en equip -afrontar, p. 117 -autonomia -agilitat psicomotora -resistència física i emocional -capacitat resolutiva -adaptar-se al context laboral -avaluació -anexos Resum: Document practic que vol posar de manifest la importància del treball de les competències transversals en el procés d'orientació i inserció laboral, sobretot en els col·lectius amb més dificultats d'inserció. En el col·lectiu immigrant, hi ha una manca d'aquestes eines que en dificulta la feina, especialment en el cas de persones immigrades no alfabetitzades. Aquesta eina vol ajudar a treballar aquestes competències transversals per a la inserció laboral, parant especial atenció al perfil de dones immigrades no alfabetitzades. Les unitats didàctiques s'estructuren principalment en tres eixos; cada un, al seu torn, es divideix en diverses fitxes compostes per objectiu general, específics, i un seguit d'activitats per a potenciar aquests aspectes. La carpeta va acompanyada per uns materials destinats a l'usuari eminentment visuals.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha