Normal view MARC view ISBD view

Avanç del Pla especial de reordenació i millora del barri de La Mina Sant Adrià del Besòs Barcelona Regional (coord.)

By: Barcelona Regional.
Contributor(s): Barcelona Regional [coord].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Barcelona Ajuntament de Sant Adrià del Besòs 2001Description: 39 p. 30 cm.Subject(s): Escolarització | Habitatge | Ordenació del territori | Urbanisme | Barcelona | La MinaSummary: SUMARI: 0. Introducció. Antecedents, àmbit i contingut del document - Memòria de la informació urbanística 1. Encaix urbanístic 2. Formació i evolució del barri de La Mina 3.Context i problemàtica social del barri en relació a la proposta urbanística 4. L'espai residencial de La Mina 5. Usos i activitats industrials 6. Equipaments, serveis i dotacions 7. Espais lliures i zones verdes 8. Xarxa viària 9. Plantejament vigent 10. Diagnosi i conclusions del creixement urbanístic - Memòria de la proposta de l'avanç de plantejament 11. Criteris, objectius i solucions generals de plantejament 1. La construcció del passeig central 2. El reeequipament del barri 3. La cobertura de les necessitats escolars 4. La construcció de nous habitatges al barri 5. La localització del comerç, serveis i noves activitats 6. La formació de les connexions transversals 7. La reurbanització i nova ordenació dels espais lliures 8. La rehabiblitació i millora dels habitatges 9. La reordenació de la xarxa viàriai la mobilitat interior 10. L'atenció a l'aparcament 11.1. Els escenaris alternatius de la proposta 11.2. La construcció de la proposta: fases i terminis d'execució 11.3. La tramitació urbanística: l'adequació de la proposta al plantejament vigent - Annexes a la Memòria 1. Annex 1: Estudi tècnic sobre els edificis d'habitatge del barri de La Mina UPC- Departament de Construccions Arquitectòniques 2. Annex 2: Síntesi dela proposta del Plade Transformació del barri de La Mina Consorci de La Mina. Consell de Govern. Setembre 2000 3. Annex 3: Síntesi de l'estudi social i antropològic del barri de La Mina Projectes Socials- Fundació Pere Tarrés RESUM: L'informe s'integra dins de la redacció de l'avanç del Pla Especial del barri de La Mina. És un document urbanístic encarregat pel Consorci del Besòs i coordinat per Barcelona Regional, fonamentat en tres aspectes claus del barri: l'estudi de la base social i atropològic, l'estudi tècnic dels habitatges i els estudis urbanístics de bases i alternatives d'actuació pel barri. L'objectiu fonamental del document és establir els criteris, objectius i solucions generals que s'han d'implementar per la reordenació i millora de l'àmbit delimitat, amb la finalitat d'aconseguir la seva revitalització econòmica i social.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-Urb/0020 (Browse shelf) Available 4310

Inclou plànols i fotografies. -- A la coberta: Barcelona regional; arquitectes JORNET-LLOP-PASTOR.SCP i arquitectes col·laboradors M:BALLIANO

SUMARI: 0. Introducció. Antecedents, àmbit i contingut del document - Memòria de la informació urbanística 1. Encaix urbanístic 2. Formació i evolució del barri de La Mina 3.Context i problemàtica social del barri en relació a la proposta urbanística 4. L'espai residencial de La Mina 5. Usos i activitats industrials 6. Equipaments, serveis i dotacions 7. Espais lliures i zones verdes 8. Xarxa viària 9. Plantejament vigent 10. Diagnosi i conclusions del creixement urbanístic - Memòria de la proposta de l'avanç de plantejament 11. Criteris, objectius i solucions generals de plantejament 1. La construcció del passeig central 2. El reeequipament del barri 3. La cobertura de les necessitats escolars 4. La construcció de nous habitatges al barri 5. La localització del comerç, serveis i noves activitats 6. La formació de les connexions transversals 7. La reurbanització i nova ordenació dels espais lliures 8. La rehabiblitació i millora dels habitatges 9. La reordenació de la xarxa viàriai la mobilitat interior 10. L'atenció a l'aparcament 11.1. Els escenaris alternatius de la proposta 11.2. La construcció de la proposta: fases i terminis d'execució 11.3. La tramitació urbanística: l'adequació de la proposta al plantejament vigent - Annexes a la Memòria 1. Annex 1: Estudi tècnic sobre els edificis d'habitatge del barri de La Mina UPC- Departament de Construccions Arquitectòniques 2. Annex 2: Síntesi dela proposta del Plade Transformació del barri de La Mina Consorci de La Mina. Consell de Govern. Setembre 2000 3. Annex 3: Síntesi de l'estudi social i antropològic del barri de La Mina Projectes Socials- Fundació Pere Tarrés RESUM: L'informe s'integra dins de la redacció de l'avanç del Pla Especial del barri de La Mina. És un document urbanístic encarregat pel Consorci del Besòs i coordinat per Barcelona Regional, fonamentat en tres aspectes claus del barri: l'estudi de la base social i atropològic, l'estudi tècnic dels habitatges i els estudis urbanístics de bases i alternatives d'actuació pel barri. L'objectiu fonamental del document és establir els criteris, objectius i solucions generals que s'han d'implementar per la reordenació i millora de l'àmbit delimitat, amb la finalitat d'aconseguir la seva revitalització econòmica i social.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha