Normal view MARC view ISBD view

Encuesta nacional de inmigrantes 2007 el mercado de trabajo y las redes sociales de los inmigrantes Colectivo IOÉ ; Mercedes Fernández

Contributor(s): Fernández García, Mercedes.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Madrid Ministerio de Trabajo e Inmigración. Observatorio Permanente de la inmigración 2010Description: 622 p.Subject(s): Enquestes | Immigrants | Treball | Xarxes socials | EspanyaSummary: Enquesta Nacional d'Immigrants 2007: El mercat de treball i les xarxes socials dels immigrants és el producte de tres explotacions específiques de la primera gran enquesta sobre immigrants a nivell nacional. Aquests estudis ofereixen una anàlisi detallada i de qualitat sobre els resultats de l'enquesta. La primera part, La situació de la immigració a Espanya, realitzada pel col•lectiu Ioé, versa sobre les característiques bàsiques de la població immigrada procedent dels onze països amb major representació en el nostre país, prenent com referencia el país de naixença: El Marroc, Romania, Equador, Colòmbia, França, Argentina, Regne Unit, Alemanya, Portugal, Bolívia i Perú. En la segona, Les migracions laborals cap a Espanya, també del Col•lectiu Ioé, s'analitza la participació en el mercat de treball de la població que es trobava en edat laboral en el moment d'emigrar. Sempre des d'una perspectiva comparada entre el país d'origen i la situació a Espanya, es proporciona informació sobre les característiques de les ocupacions, sectors d'activitat, mobilitat laboral, atur, etc., per als setze països incorporats en l'anàlisi. S'estudia, així mateix, l'evolució en les condicions laborals del treballador immigrant entre el moment de l'arribada i el moment que es realitza l'enquesta. La tercera part duu per títol Les xarxes socials dels immigrants, i en ella l'equip dirigit per Mercedes Fernández exposa els resultats de l'anàlisi dels immigrats de vuit països amb alta representació a Espanya, sobre aquells aspectes més directament relacionats amb la integració social a Espanya. S'estudien les relacions que els immigrants mantenen amb els seus països d'origen, i amb els seus connacionales que resideixen a Espanya, alhora que s'examina el paper que les xarxes tenen en els projectes migratoris.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-TREB/0154 (Browse shelf) Available 6532

Enquesta Nacional d'Immigrants 2007: El mercat de treball i les xarxes socials dels immigrants és el producte de tres explotacions específiques de la primera gran enquesta sobre immigrants a nivell nacional. Aquests estudis ofereixen una anàlisi detallada i de qualitat sobre els resultats de l'enquesta. La primera part, La situació de la immigració a Espanya, realitzada pel col•lectiu Ioé, versa sobre les característiques bàsiques de la població immigrada procedent dels onze països amb major representació en el nostre país, prenent com referencia el país de naixença: El Marroc, Romania, Equador, Colòmbia, França, Argentina, Regne Unit, Alemanya, Portugal, Bolívia i Perú. En la segona, Les migracions laborals cap a Espanya, també del Col•lectiu Ioé, s'analitza la participació en el mercat de treball de la població que es trobava en edat laboral en el moment d'emigrar. Sempre des d'una perspectiva comparada entre el país d'origen i la situació a Espanya, es proporciona informació sobre les característiques de les ocupacions, sectors d'activitat, mobilitat laboral, atur, etc., per als setze països incorporats en l'anàlisi. S'estudia, així mateix, l'evolució en les condicions laborals del treballador immigrant entre el moment de l'arribada i el moment que es realitza l'enquesta. La tercera part duu per títol Les xarxes socials dels immigrants, i en ella l'equip dirigit per Mercedes Fernández exposa els resultats de l'anàlisi dels immigrats de vuit països amb alta representació a Espanya, sobre aquells aspectes més directament relacionats amb la integració social a Espanya. S'estudien les relacions que els immigrants mantenen amb els seus països d'origen, i amb els seus connacionales que resideixen a Espanya, alhora que s'examina el paper que les xarxes tenen en els projectes migratoris.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha