Normal view MARC view ISBD view

Ensenyament al Marroc i diversitat a l'escola Guernica Facundo Vericat

By: Guernica Facundo Vericat.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Apropem el Marroc. Quadern per a conviure en la diversitat 1.Publisher: Barcelona Proyecto Local 2003Description: 103 p. 21 cm.Subject(s): Educació | Ensenyament | Experiències | Immigrants | Comunicació intercultural | Marroquins | Catalunya | MarrocSummary: Sumari: 1. Ensenyament al Marroc 1.1 evolució del sistema d'ensenyament marroquí, p. 13 1.2 estructuració actual del sistema d'ensenyament al Marroc, p. 22 1.3 la importància del fet islàmic, p. 28 1.4 escola urbana - escola rural, p. 30 1.5 llengües a l'escola, p. 31 1.6 agents educatius a la societat marroquina, p. 33 2. Marroquins a l'escola catalana 2.1 models de societat d'acollida, fòrmules d'enfocament educatiu: l'educació intercultural, p. 41 2.2 dades i evoució de la població infantil d'origen marroquí a Catalunya, p. 50 2.3 alumnes marroquins en escoles catalanes, p. 54 3. eines 3.1 bibliografia, p. 80 3.2 instruments didàctica, p. 86 3.3 glossari, p. 96 Resum: Treball estructurat en tres parts diferenciades però integrades entre sí. La primera part fa una anàlisi de l'ensenyament al Marroc, la seva evolució i la seva estructuració. Les seves característiques principals serien la importància de la religió islàmica, la dicotomia entre escola a ciutat i rural, la llengua, i l'existència d'agents educatius marroquins. La segona part retrata l'adopció dels marroquins immigrats al sistema educatiu català, definint-ne els trets principals. La tercera part vol donar un seguit d'eines de treball per a educadors catalans, eines que s'estructuren a tres nivells: una bibliografia de textos sobre educació al Marroc, a Catalunya i sobre experiències; un seguit de materials didàctics per treballar la interculturalitat a l'escola ; un glossari de termes que s'han considerat útils pels educadors.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-EC/0040 (Browse shelf) Available 4901

Inclou: Bibliografia, p. 80-86 A la contracoberta: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència. Secretaria de Relacions Exteriors Àrea de Cooperació Internacional

Sumari: 1. Ensenyament al Marroc 1.1 evolució del sistema d'ensenyament marroquí, p. 13 1.2 estructuració actual del sistema d'ensenyament al Marroc, p. 22 1.3 la importància del fet islàmic, p. 28 1.4 escola urbana - escola rural, p. 30 1.5 llengües a l'escola, p. 31 1.6 agents educatius a la societat marroquina, p. 33 2. Marroquins a l'escola catalana 2.1 models de societat d'acollida, fòrmules d'enfocament educatiu: l'educació intercultural, p. 41 2.2 dades i evoució de la població infantil d'origen marroquí a Catalunya, p. 50 2.3 alumnes marroquins en escoles catalanes, p. 54 3. eines 3.1 bibliografia, p. 80 3.2 instruments didàctica, p. 86 3.3 glossari, p. 96 Resum: Treball estructurat en tres parts diferenciades però integrades entre sí. La primera part fa una anàlisi de l'ensenyament al Marroc, la seva evolució i la seva estructuració. Les seves característiques principals serien la importància de la religió islàmica, la dicotomia entre escola a ciutat i rural, la llengua, i l'existència d'agents educatius marroquins. La segona part retrata l'adopció dels marroquins immigrats al sistema educatiu català, definint-ne els trets principals. La tercera part vol donar un seguit d'eines de treball per a educadors catalans, eines que s'estructuren a tres nivells: una bibliografia de textos sobre educació al Marroc, a Catalunya i sobre experiències; un seguit de materials didàctics per treballar la interculturalitat a l'escola ; un glossari de termes que s'han considerat útils pels educadors.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha