Normal view MARC view ISBD view

I plan municipal para la integración de la inmigración Ajuntament de València. Regidoria de Benestar Social i Solidaritat

By: València (País Valencià) Ajuntament Regidoria de Benestar Social i Solidaritat.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: València Ajuntament de València. Regidoria de Benestar Social i Solidaritat DL 2003Description: 63 p. il. col. 21 cm.Subject(s): Associacionisme | Avaluació | Dones | Educació | Esports | Habitatge | Immigració | Immigrants | Informació | Integració | Legislació | Participació comunitària  | Plans | Sanitat | Treball | Comunitat Autònoma de ValènciaSummary: Sumari: 1. Introducción, p. 10 2. Marco legislativo, p. 14 3. Finalidad y objetivos, p. 20 4. Principios orientadores, p. 22 5. Datos descriptivos básicos, p. 26 5.1 la inmigración en la Comunidad Valenciana, p. 27 5.2 la inmigración en la ciudad de Valencia, p. 31 6. Estructuras y áreas de actuación, p. 34 6.1 área de información, orientación y asesoramiento, p. 36 6.2 área de vivienda, p. 38 6.3 área de educación y cultura, p. 40 6.4 área de sanidad, p. 42 6.5 área de empleo, p. 43 6.6 área de mujer, p. 45 6.7 área de deportes y actividad física, p. 47 6.8 área de participación y asociacionismo, p. 49 7. Temporalización y presupuesto, p. 52 8. Desarrollo operativo, p. 54 9. Modelo de evaluación, p. 56 -Anexo I: centro de apoyo a la inmigración (CAI), p. 58 -Anexo II: atención desde el centro de atención a las personas sin techo (CAST) a inmigrantes no domiciliados, p. 61 Resum: Presentació del Pla d'immigració per a la ciutat de València que vol facilitar la integració de la població nouvinguda. La seva finalitat és el disseny i desenvolupament d'una política municipal integradora en els àmbits culturals, polítics, econòmics i socials. A partir d'aquesta premissa, s'estableixen un seguit d'arees d'actuació prioritària, cada una de les quals es dota d'objectius, mesures i els agents que les han de dur a terme: -informació, orientació i assessorament -habitatge -educació i cultura -sanitat -treball -dona -esports i activitat física -participació i associacionisme També s'anuncien els mecanismes del Pla que han de regular els pressupostos, el seu desenvolupament operatiu i el seu model d'avaluació.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat EPL/0109 (Browse shelf) Available 4850

A la portada: Aprobado en pleno municipal de 27/09/2002

Sumari: 1. Introducción, p. 10 2. Marco legislativo, p. 14 3. Finalidad y objetivos, p. 20 4. Principios orientadores, p. 22 5. Datos descriptivos básicos, p. 26 5.1 la inmigración en la Comunidad Valenciana, p. 27 5.2 la inmigración en la ciudad de Valencia, p. 31 6. Estructuras y áreas de actuación, p. 34 6.1 área de información, orientación y asesoramiento, p. 36 6.2 área de vivienda, p. 38 6.3 área de educación y cultura, p. 40 6.4 área de sanidad, p. 42 6.5 área de empleo, p. 43 6.6 área de mujer, p. 45 6.7 área de deportes y actividad física, p. 47 6.8 área de participación y asociacionismo, p. 49 7. Temporalización y presupuesto, p. 52 8. Desarrollo operativo, p. 54 9. Modelo de evaluación, p. 56 -Anexo I: centro de apoyo a la inmigración (CAI), p. 58 -Anexo II: atención desde el centro de atención a las personas sin techo (CAST) a inmigrantes no domiciliados, p. 61 Resum: Presentació del Pla d'immigració per a la ciutat de València que vol facilitar la integració de la població nouvinguda. La seva finalitat és el disseny i desenvolupament d'una política municipal integradora en els àmbits culturals, polítics, econòmics i socials. A partir d'aquesta premissa, s'estableixen un seguit d'arees d'actuació prioritària, cada una de les quals es dota d'objectius, mesures i els agents que les han de dur a terme: -informació, orientació i assessorament -habitatge -educació i cultura -sanitat -treball -dona -esports i activitat física -participació i associacionisme També s'anuncien els mecanismes del Pla que han de regular els pressupostos, el seu desenvolupament operatiu i el seu model d'avaluació.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha