Normal view MARC view ISBD view

Inmigración, escuela y mercado de trabajo una radiografía actualizada Colectivo Ioé (Walter Actis ; Carlos Pereda y Miguel Ángel de Prada)

By: Colectivo Ioé.
Contributor(s): Pereda, Carlos | Prada, Miguel Ángel de.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Estudios Sociales 11.Publisher: Barcelona Fundació "la Caixa" 2002, copDescription: 148 p. il. col. 23 cm.Subject(s): Administració autonòmica | Administració pública | Educació | Escolarització | Estadística | Immigració | Indicadors | Treball | EspanyaSummary: Sumario: Presentación, p. 5 Introducción, p. 7 I. La sociedad española y la inmigración, p. 10 II. Inmigración y escuela: el alumnado extranjero, p. 44 III. La inserción laboral de los extranjeros en España, p. 67 IV. Recapitulación final, p. 99 Anexo estadístico, p. 107 Bibliografía comentada, p. 138-147 Centros de documentación, p. 148 Resum: L'objectiu d'aquesta obra és presentar una radiografia actualitzada i acurada de la immigració a Espanya amb el fi de servir d'utilitat a l'elaboració de les principals tendències en curs. En alguns del casos, s'han utilitzat per a l'estudi, dades encara no publicades i referides als primers mesos de l'any 2002. Així mateix, s'analitzen amb detall el canvis enregistrats, en l'àmbit de fluxos migratoris, a partir de l'any 1996. S'han utilitzat dades estadístiques oficials provinents de diversos organismes. Pel que fa a l'estructuració de l'obra, aquesta es divideix en tres capítols i una recapitualció final. Mentre que el primer capítol tracta de la contextualització dels processos migatoris a nivell espanyol i mundial, el segon i tercer capítols, es dediquen, respectivament, a l'anàlisi estadístic de les poblacions immigrants d'estudiants d'ensenyament no universitari i de treballadors estrangers. Finalment, deixant de banda la població inactiva i els menors d'edat, l'estudi portat a terme es centra quasi de forma exclussiva en la dimensió econòmica-productiva del estrangers ressidents a Espanya.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-Edu/0032 (Browse shelf) Available 3588

Bilbiografia: p. 138. - Annex estadístic: període cronològic 1995-2002. - Inclou gràfics, bibliografía comentada i llistat de centres de documentació especialtzada a Espanya- Edicició electrònica disponible a www.estudios.lacaixa.es.

Sumario: Presentación, p. 5 Introducción, p. 7 I. La sociedad española y la inmigración, p. 10 II. Inmigración y escuela: el alumnado extranjero, p. 44 III. La inserción laboral de los extranjeros en España, p. 67 IV. Recapitulación final, p. 99 Anexo estadístico, p. 107 Bibliografía comentada, p. 138-147 Centros de documentación, p. 148 Resum: L'objectiu d'aquesta obra és presentar una radiografia actualitzada i acurada de la immigració a Espanya amb el fi de servir d'utilitat a l'elaboració de les principals tendències en curs. En alguns del casos, s'han utilitzat per a l'estudi, dades encara no publicades i referides als primers mesos de l'any 2002. Així mateix, s'analitzen amb detall el canvis enregistrats, en l'àmbit de fluxos migratoris, a partir de l'any 1996. S'han utilitzat dades estadístiques oficials provinents de diversos organismes. Pel que fa a l'estructuració de l'obra, aquesta es divideix en tres capítols i una recapitualció final. Mentre que el primer capítol tracta de la contextualització dels processos migatoris a nivell espanyol i mundial, el segon i tercer capítols, es dediquen, respectivament, a l'anàlisi estadístic de les poblacions immigrants d'estudiants d'ensenyament no universitari i de treballadors estrangers. Finalment, deixant de banda la població inactiva i els menors d'edat, l'estudi portat a terme es centra quasi de forma exclussiva en la dimensió econòmica-productiva del estrangers ressidents a Espanya.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha