Normal view MARC view ISBD view

La Escolarización del alumnado de origen inmigrante en España : análisis descriptivo y estudio empírico vol. I Defensor del Pueblo

Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Madrid [Publicaciones del Defensor del Pueblo] 2003Description: 2 v. (x, 460 p.; 312 p.) 30 cm.Subject(s): Escolarització | Estrangers | Immigrants | Catalunya | Comunitat Autònoma d'Andalusia | Comunitat Autònoma d'Aragó | Comunitat Autònoma d'Astúries | Comunitat Autònoma de Canàries | Comunitat Autònoma de Cantàbria | Comunitat Autònoma de Castella i Lleó | Comunitat Autònoma de Castella-la Manxa | ComSummary: Sumari: 1. Presentación 2. Análisis descriptivo de las condiciones de escolarización 2.1 Introducción y objetivos, p.5 2.2 Los estudios previos, p. 9 2.3 Condiciones de escolarización del alumnado de origen extranjero e inmigrante en España, p. 34 2.4 Condiciones de escolarización del alumnado de origen extranjero e inmigrante en las distintas comunidades autónomas, p. 88 2.5 Discusión y conclusiones, p. 409 Resum: Aquesta primera part de l'estudi de l'escolarització d'origen estranger a Espanya vol examinar amb el màxim grau de detall les condicions en què s'està produint aquesta escolarització, així com l'evolució que segueix els darrers anys. L'estudi s'elabora fonamentalment a partir de les dades transmeses per les autoritats educatives de l'Estat i de les Comunitats Autònomes a la demanda del Defensor del Poble. S'han complementat amb els resultats de les principals investigacions efectuades els darrers anys a Espanya. A una primera part d'introducció i fonamentació dels elements comuns, s'afegeix l'estudi de l'estat de la qüestió a nivell particular de cada Comunitat Autònoma.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-Edu/0040 (Browse shelf) Available 3793

Conté: Vol. I : 1. Presentación - 2. Análisis descriptivo de las condiciones de escolarización. - 460 p.

Sumari: 1. Presentación 2. Análisis descriptivo de las condiciones de escolarización 2.1 Introducción y objetivos, p.5 2.2 Los estudios previos, p. 9 2.3 Condiciones de escolarización del alumnado de origen extranjero e inmigrante en España, p. 34 2.4 Condiciones de escolarización del alumnado de origen extranjero e inmigrante en las distintas comunidades autónomas, p. 88 2.5 Discusión y conclusiones, p. 409 Resum: Aquesta primera part de l'estudi de l'escolarització d'origen estranger a Espanya vol examinar amb el màxim grau de detall les condicions en què s'està produint aquesta escolarització, així com l'evolució que segueix els darrers anys. L'estudi s'elabora fonamentalment a partir de les dades transmeses per les autoritats educatives de l'Estat i de les Comunitats Autònomes a la demanda del Defensor del Poble. S'han complementat amb els resultats de les principals investigacions efectuades els darrers anys a Espanya. A una primera part d'introducció i fonamentació dels elements comuns, s'afegeix l'estudi de l'estat de la qüestió a nivell particular de cada Comunitat Autònoma.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha