Normal view MARC view ISBD view

La Fàtima arriba a Sant Boi Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ; CRID (Consorci de Recursos per a la Integració de la Diversitat ; idea original: Associació El Farah ; il.lustracions Rosa M. Tort i Arnau)

Contributor(s): Tort i Arnau, Rosa M [il] | Associació El Farah | Consorci de Recursos per a la Integració de la Diversitat (CRID).
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: [Sant Boi de Llobregat?] Ajuntament de Sant Boi de Llobregat DL 2003Description: 1 carpeta il. col. 31 cm.Subject(s): Administració local | Convivència | Educació | Immigració | Immigrants | Infants | Integració | Magribins | Material didàctic | CatalunyaSummary: Sumari: - Làmina 1. La Fàtima juga a la plaça del seu poble Centre d'interès: l'Observació de com es viu en un poblet petit del món rural del Marroc. - Làmina 2. La Fàtima s'acomiada dels seus amics i amigues Centre d'interès: l'emigració - Làmina 3. Què gran és Tànger! Centre d'interès: Observar les diferències entre un poble petit rural i una ciutat al Marroc. - Làmina 4. La Fàtima arriba a Sant Boi Centre d'interès: Observació d'un carrer del nostre poble - Làmina 5. La Fàtima va a jugar al parc Centre d'interès: El parc, espai per a jugar els nens i les nenes Els mitjans de transport. - Làmina 6. El mercat Centre d'interès: El mercat com a un dels espais de la vida quotidiana de la ciutat - Làmina 7. El primer dia d'escola Centre d'interès: L'escola - Làmina 8. La Fàtima aprèn molt Centre d'interès: L'aula i la diversitat - Làmina 9. La Fàtima va al casal de barri Centre d'interès: Els serveis municipals - Làmina 10. Les festes familiars: Els casaments Centre d'interès: Diferències i semblances de les festes familiars - Làmina 11. La trobada de la diversitat: Barrejant Centre d'interès: Diferents cultures conviuen al nostre poble i intercanvien i donen a conèixer la seva riquesa cultural - Làmina 12. Festa Major a Sant Boi Centre d'interès: Les festes populars catalanes Resum: El present material pedagògic elaborat per part de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb col·laboració amb el CRID, parteix de la iniciativa de foment de la interculturalitat i de la integració escolar dels nens nouvinguts a Sant Boi. Dissenyat en forma de conte, es narra el procès d'integració d’una nena magrebina -Fàtima- des de la seva sortida del seu país d'origen -el Marroc- fins la seva arribada, recepció i acollida a la ciutat de Sant Boi.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-EC/0027 (Browse shelf) Available 4110

Inclou: Índex de làmines amb un qüestionari relacionat amb la lectura La Fàtima arriba a Sant Boi ordenat seqüencialment i d'acord als centres d'interés nuclears de la història (bifoli) - La Fàtima arriba a Sant Boi (12 p.).

Sumari: - Làmina 1. La Fàtima juga a la plaça del seu poble Centre d'interès: l'Observació de com es viu en un poblet petit del món rural del Marroc. - Làmina 2. La Fàtima s'acomiada dels seus amics i amigues Centre d'interès: l'emigració - Làmina 3. Què gran és Tànger! Centre d'interès: Observar les diferències entre un poble petit rural i una ciutat al Marroc. - Làmina 4. La Fàtima arriba a Sant Boi Centre d'interès: Observació d'un carrer del nostre poble - Làmina 5. La Fàtima va a jugar al parc Centre d'interès: El parc, espai per a jugar els nens i les nenes Els mitjans de transport. - Làmina 6. El mercat Centre d'interès: El mercat com a un dels espais de la vida quotidiana de la ciutat - Làmina 7. El primer dia d'escola Centre d'interès: L'escola - Làmina 8. La Fàtima aprèn molt Centre d'interès: L'aula i la diversitat - Làmina 9. La Fàtima va al casal de barri Centre d'interès: Els serveis municipals - Làmina 10. Les festes familiars: Els casaments Centre d'interès: Diferències i semblances de les festes familiars - Làmina 11. La trobada de la diversitat: Barrejant Centre d'interès: Diferents cultures conviuen al nostre poble i intercanvien i donen a conèixer la seva riquesa cultural - Làmina 12. Festa Major a Sant Boi Centre d'interès: Les festes populars catalanes Resum: El present material pedagògic elaborat per part de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb col·laboració amb el CRID, parteix de la iniciativa de foment de la interculturalitat i de la integració escolar dels nens nouvinguts a Sant Boi. Dissenyat en forma de conte, es narra el procès d'integració d’una nena magrebina -Fàtima- des de la seva sortida del seu país d'origen -el Marroc- fins la seva arribada, recepció i acollida a la ciutat de Sant Boi.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha