Normal view MARC view ISBD view

La Infància i les famílies als inicis del segle XXI : [volum 3. Infància, temps lliure i participació social. La salut dels menors. Identitats culturals i estils de vida] Coordinació Carme Gómez-Granell ; Mercè Garcia-Milà ; Aleix Ripol-Millet ; Carme Panchón Iglesias

Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Barcelona Institut d'Infància i Món Urbà 2002Description: 477 p. taules i gràf. 30 cm.Subject(s): Cultura | Educació | Família | Infants | Lleure | Salut | Barcelona | CatalunyaSummary: Sumari (volum 3) Infància, temps lliure organitzat i participació social 1. Marc teòric i metodològic 2. Informe 3. concusions i recomanacions Referències biliogràfiques Annex La salut dels menors: Vulnerabilitat, dependència i estils de vida 1. Marc teòric i metodològic 2. Informe 3. Conclusions i recomanacions Referències biliogràfiques Annex Identitats culturals i estils de vida 1. Marc teòric i metodològic 2. Informe 3. Conclusions i recomanacions Referències bibliogràfiques Annex Resum: Infància, temps lliure organitzat i paticipació social Aquest estudi tracta de reflectir les activitats d'educació en el temps lliure. Diferents ocupacions de participació social i altres ofertes del sector educatiu no formal, que realitzen nois i noies. La salut dels menors. vulnerabilitat, dependència i estils de vida Aquí es presenta el capítol sobre l'estat de salut dels infants i adolescents a Barcelona, corresponent a l'any 2001. Es tracta de fer una descripició general dels elements explicatius bàsics de l'estat de salut i les necessitats sanitàries d'aquesta població a partir de la informació preliminar que s'ha obtingut. Identitats Culturals i Estils de vida L'objecte d'aquest informe són les identitats cultutrals i els estils de vida dels menors de Barcelona. És a dir, el conjunt de pràctiques socials (estils de vida) i significats simbòlics (identitats culturals) que normalment s'adscriuen al camp del consum cultural (incloent l'associat a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació). La hipòtesi central de la recerca seria: la profunda transformació sobre la situació dels infants- i sobre el concepte d'infància-, a la qual assistim en aquest tombant de segle, s'expressa sobretot en l'àmbit de la producció, circulació i consum culturals.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Avanttítol: Informe 2002. -- Bibliografia p. 422-428

Sumari (volum 3) Infància, temps lliure organitzat i participació social 1. Marc teòric i metodològic 2. Informe 3. concusions i recomanacions Referències biliogràfiques Annex La salut dels menors: Vulnerabilitat, dependència i estils de vida 1. Marc teòric i metodològic 2. Informe 3. Conclusions i recomanacions Referències biliogràfiques Annex Identitats culturals i estils de vida 1. Marc teòric i metodològic 2. Informe 3. Conclusions i recomanacions Referències bibliogràfiques Annex Resum: Infància, temps lliure organitzat i paticipació social Aquest estudi tracta de reflectir les activitats d'educació en el temps lliure. Diferents ocupacions de participació social i altres ofertes del sector educatiu no formal, que realitzen nois i noies. La salut dels menors. vulnerabilitat, dependència i estils de vida Aquí es presenta el capítol sobre l'estat de salut dels infants i adolescents a Barcelona, corresponent a l'any 2001. Es tracta de fer una descripició general dels elements explicatius bàsics de l'estat de salut i les necessitats sanitàries d'aquesta població a partir de la informació preliminar que s'ha obtingut. Identitats Culturals i Estils de vida L'objecte d'aquest informe són les identitats cultutrals i els estils de vida dels menors de Barcelona. És a dir, el conjunt de pràctiques socials (estils de vida) i significats simbòlics (identitats culturals) que normalment s'adscriuen al camp del consum cultural (incloent l'associat a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació). La hipòtesi central de la recerca seria: la profunda transformació sobre la situació dels infants- i sobre el concepte d'infància-, a la qual assistim en aquest tombant de segle, s'expressa sobretot en l'àmbit de la producció, circulació i consum culturals.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha