Normal view MARC view ISBD view

Les Tensions del mercat de treball a la Catalunya Central situació actual i tendències futures Pimecsefes - Petita i mitjana empresa de Catalunya

By: Pimec Sefes - Petita i mitjana empresa de Catalunya.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Manresa Pimecsefes - Petita i mitjana empresa de Catalunya 2002Description: 16 fulls il. 30 cm.Subject(s): Estadística | Treball | CatalunyaSummary: Sumari: 1. Anàlisi del mercat de treball de la Catalunya Central: Activitat, Ocupació i Atur 1.1 La dinàmica del mercat de treball a la Catalunya Central durant el període d'expansió econòmica 1.2 Situació actual del mercat de treball a la Catalunya Central 2. Les tensions presents i futures del mercat de treball de la Catalunya Central 2.1 Evolució del nombre de vacants a les empreses de la Catalunya Central 2.2 Els perfils professionals més demandats a la Catalunya Central Resum: Des de Pimec-sefes s'ha volgut dibuixar una panoràmica dels principals elements que constitueixen el mercat laboral de la Catalunya Central. L'argumentació es nodreix d'abundants taules i mapes il·lustratius i quantificatius del fenomen. Una segona part dóna més èmfasi a la prospectiva del futur, les demandes i tendències que podrien sorgir en els propers anys.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Obtingut d'internet a: http://lotus.pimecsefes.com/sefes/PSEstudisPropostes.nsf/

Sumari: 1. Anàlisi del mercat de treball de la Catalunya Central: Activitat, Ocupació i Atur 1.1 La dinàmica del mercat de treball a la Catalunya Central durant el període d'expansió econòmica 1.2 Situació actual del mercat de treball a la Catalunya Central 2. Les tensions presents i futures del mercat de treball de la Catalunya Central 2.1 Evolució del nombre de vacants a les empreses de la Catalunya Central 2.2 Els perfils professionals més demandats a la Catalunya Central Resum: Des de Pimec-sefes s'ha volgut dibuixar una panoràmica dels principals elements que constitueixen el mercat laboral de la Catalunya Central. L'argumentació es nodreix d'abundants taules i mapes il·lustratius i quantificatius del fenomen. Una segona part dóna més èmfasi a la prospectiva del futur, les demandes i tendències que podrien sorgir en els propers anys.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha