Normal view MARC view ISBD view

Observar per actuar : Jornada, Barcelona, 6 de maig de 2003 ponències Barcelona (Província). Diputació. Àrea de Promociò Econòmica i Ocupació

By: Barcelona Diputació Àrea de Promociò Econòmica i Ocupació.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: [Barcelona] La Diputació, Xarxa de municipis [2003]Description: ca. 250 p. en paginació múltiple. 30 cm.Subject(s): Avaluació | Experiències | Formació ocupacional | Formació professional | Direcció d'empreses | Indicadors | Plans | Política laboral | Programes d'ordinador | Treball | Catalunya | EspanyaSummary: Sumari: 1. Josep Oliver. Observar el mercado de trabajo. 2. Observar para actuar: nuevo HERMES. 3. XOMT de la Provincia de Barcelona. 4. Diagnosi dels observatoris locals del mercat de treball de la Diputació de Barcelona: objectius, àmbits socioeconòmics, variables i indicadors, productes, serveis i models de comunicació i relació amb els agents. 5. Observatori del mercat de treball del Berguedà. 6. Observatorio local de empleo del Ayuntamiento de Córdoba: la experiencia de un observatorio fuera de la red. 7. Cambra de Comerç de Barcelona. Observatori de la Formació : l'informe 2002 de l'Observatori de la Formació. Resum executiu. Resum: S'analitzen els factors responsables de la crisis del model ocupacional espanyol d'acord a la situació del progressiu deteriorament de l'economia internacional i nacional així com les diverses experiències derivades de les iniciatives de control i dinamització del mercat de treball -a nivell econòmic i ocupacional- fets a la Diputació de Barcelona, Berguedà i a l'Ajuntament de Còrdova. Així mateix, es presenten els programes informàtics -HERMES i XOMT-de promoció econòmica i foment de l'ocupació local desenvolupats per la Diputació de Barcelona; l'avaluació dels observatoris locals del mercat de treball de la Diputació d'acord a la prèvia planficació estratègica dels objectius, àmbits socioeconòmics, variables i indicadors, serveis i models de comunicació i relació amb els agents; i, finalment, el resum executiu de l'Observatori de la Formació de la Cambra de Comerç de Barcelona d'acord a la confrontació entre els mercats de treball i sistemes d'educació i formació a la Unió Europea i a Catalunya, amb una especial atenció envers la gestió dels processos de formació de les empreses catalanes.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Títol estret de la coberta. - Inclou gràfics, variables i indicadors socioeconòmics. - Inclou fitxes de l'inventariat dels observatoris membres de la Xarxa d'observatoris de mercat de treball de la Diputació de Barcelona.

Sumari: 1. Josep Oliver. Observar el mercado de trabajo. 2. Observar para actuar: nuevo HERMES. 3. XOMT de la Provincia de Barcelona. 4. Diagnosi dels observatoris locals del mercat de treball de la Diputació de Barcelona: objectius, àmbits socioeconòmics, variables i indicadors, productes, serveis i models de comunicació i relació amb els agents. 5. Observatori del mercat de treball del Berguedà. 6. Observatorio local de empleo del Ayuntamiento de Córdoba: la experiencia de un observatorio fuera de la red. 7. Cambra de Comerç de Barcelona. Observatori de la Formació : l'informe 2002 de l'Observatori de la Formació. Resum executiu. Resum: S'analitzen els factors responsables de la crisis del model ocupacional espanyol d'acord a la situació del progressiu deteriorament de l'economia internacional i nacional així com les diverses experiències derivades de les iniciatives de control i dinamització del mercat de treball -a nivell econòmic i ocupacional- fets a la Diputació de Barcelona, Berguedà i a l'Ajuntament de Còrdova. Així mateix, es presenten els programes informàtics -HERMES i XOMT-de promoció econòmica i foment de l'ocupació local desenvolupats per la Diputació de Barcelona; l'avaluació dels observatoris locals del mercat de treball de la Diputació d'acord a la prèvia planficació estratègica dels objectius, àmbits socioeconòmics, variables i indicadors, serveis i models de comunicació i relació amb els agents; i, finalment, el resum executiu de l'Observatori de la Formació de la Cambra de Comerç de Barcelona d'acord a la confrontació entre els mercats de treball i sistemes d'educació i formació a la Unió Europea i a Catalunya, amb una especial atenció envers la gestió dels processos de formació de les empreses catalanes.

Idioma: Català ; Castellà

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha