Normal view MARC view ISBD view

Pla d'acollida municipal Programa Icària ; Programa d'Educació Compensatòria ; Ajuntament de Roda de Ter. Regidoria de Benestar Social i Ensenyament... [et al.][et al.]

By: Programa Icària.
Contributor(s): Roda de Ter Ajuntament | Programa d'Educació Compensatòria.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: [Roda de Ter ; Les Masies de Roda] [Ajuntament de Roda de Ter. Regidoria de Benestar Social i Ensenyament ; Ajuntament de Les Masies de Roda. Benestar Social i Ensenyament] [2003?]Description: 11 fulls 30 cm.Subject(s): Escolarització | Plans | Recepció i acollida (Immigració) | Barcelona (Província) | Masies de RodaSummary: Sumari: 1. Presentació 2. Objectius del Pla d'Acollida Municipal 3. Escolarització ordinària (P3) 3.1 Recollida d'informació 3.2 Entrevista amb les famílies (grupal / individual) 3.3 Reunió de la Comissió d'Escolarització 3.4 Actuacions un cop presa la decisió a la Comissió d'Escolarització 3.5 Retorn de la Informació a la Comissió d'escolarització 3.6 Negació d'escolarització 4. Escolarització tardana 4.1 Acollida de la Família Nouvinguda 4.2 Coordinació Inspecció: Traspàs d'informació a Inspecció d'Ensenyament i Programa d'educació Compensatòria 4.3 Entrevista amb la Família i Prova de Nivell (si es creu convenient) 4.4 Actuacions un cop assignat el centre educatiu 4.5 Absentisme escolar 5. Qüestions econòmiques 6. Annexes 6.1 Quadre d'escolarització primària 6.2 Quadre d'escolarització tardana 6.3 Guia de recursos i activitats extraescolars 6.4 Protocol de derivació en casos d'absentisme escolar 6.5 Quotes dels centres educatius de Roda de Ter 6.6 Guia d'ajuts i beques a sol·licitar des dels centres educatius Resum: El pla que a continuació es presenta s'ha elaborat entre professionals d'Educació Compensatòria, del Programa Icària i de Serveis Socials que treballen en el municipi i en els centres escolars de Roda de Ter i Les Masies de Roda. És un recull de les actuacions que s'han realitzat i s'estan realitzant des de les diferents institucions en relació al procés d'acollida de les famílies estrangeres i l'escolarització dels alumnes. El pla cerca definir quins són els objectius i criteris que marquen l'actuació a nivell municipal en el procés d'integració de famílies estrangeres i, alhora, elaborar un document útil, àgil i coherent que englobi el perquè, el què, el com, el qui i el quan i on, en referpencia a tot el que comporta el procés d'acollida d'una família i d'un infant o jove d'origen estranger.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat EPL/0087 (Browse shelf) Available 4145

Inclou annexes

Sumari: 1. Presentació 2. Objectius del Pla d'Acollida Municipal 3. Escolarització ordinària (P3) 3.1 Recollida d'informació 3.2 Entrevista amb les famílies (grupal / individual) 3.3 Reunió de la Comissió d'Escolarització 3.4 Actuacions un cop presa la decisió a la Comissió d'Escolarització 3.5 Retorn de la Informació a la Comissió d'escolarització 3.6 Negació d'escolarització 4. Escolarització tardana 4.1 Acollida de la Família Nouvinguda 4.2 Coordinació Inspecció: Traspàs d'informació a Inspecció d'Ensenyament i Programa d'educació Compensatòria 4.3 Entrevista amb la Família i Prova de Nivell (si es creu convenient) 4.4 Actuacions un cop assignat el centre educatiu 4.5 Absentisme escolar 5. Qüestions econòmiques 6. Annexes 6.1 Quadre d'escolarització primària 6.2 Quadre d'escolarització tardana 6.3 Guia de recursos i activitats extraescolars 6.4 Protocol de derivació en casos d'absentisme escolar 6.5 Quotes dels centres educatius de Roda de Ter 6.6 Guia d'ajuts i beques a sol·licitar des dels centres educatius Resum: El pla que a continuació es presenta s'ha elaborat entre professionals d'Educació Compensatòria, del Programa Icària i de Serveis Socials que treballen en el municipi i en els centres escolars de Roda de Ter i Les Masies de Roda. És un recull de les actuacions que s'han realitzat i s'estan realitzant des de les diferents institucions en relació al procés d'acollida de les famílies estrangeres i l'escolarització dels alumnes. El pla cerca definir quins són els objectius i criteris que marquen l'actuació a nivell municipal en el procés d'integració de famílies estrangeres i, alhora, elaborar un document útil, àgil i coherent que englobi el perquè, el què, el com, el qui i el quan i on, en referpencia a tot el que comporta el procés d'acollida d'una família i d'un infant o jove d'origen estranger.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha