Normal view MARC view ISBD view

Pla per a la gestió de la immigració, la diversitat i la convivència de Terrassa. Volum I

Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Terrassa Acció Cívica 2003Description: 2 v. 46 p. 30 cm.Subject(s): Demografia | Estadística | Gestió de recursos | Immigració | Mobilitat | Plans | Barcelona (Província) | CatalunyaSummary: Sumari: 1. Introducció 1.1. Espanya i Catalunya obertes al món 1.2. Les conseqüències 1.3. Global i local 1.4. Immigració i desenvolupament local 1.5. El món local en la gestió de la immigració 2. Anàlisi 2.1. Algunes dades globals 2.2. El perfil demogràfic de Terrassa 2.3. Estructura associativa 2.4. Estat d'opinió 2.5. Impacte sobre els serveis 3. Marc estratègic de referència 3.1. El model de ciutat 3.2. El model d'incorporació 3.3. El model de direcció estratègica 3.4. El model de gestió i organització 4. Formulació de l'estratègia 4.1. Les àrees clau 4.2. Els eixos estratègics 4.3. Els objectius estratègics Resum: S'exposa, d'una banda, el marc teòric modèlic d'aplicació de les polítiques i actuacions en matèria d'immigració de la ciutat de Terrassa, portades a terme per part de diverses entitats, associacions i àrees de l'Ajuntament realcionades amb el fet migratori; d'una altra banda, la implementació de l'estratègia, és a dir, la discussió i aprovació de cadascuna de les actuacions operatives preestablertes, a partir dels objectius, dels indicadors de gestió i del calendari fitxats en cadascuna de les fitxes d'actuacions incloses. Pel que fa als punts clau del desenvolupament del Pla operatiu de mesures per a la incorporació a Terrassa de les persones novingudes i per a la millora de la convivència, són els següents: a) la contextualització de la problemàtica migratòria i immigratòria a Espanya i Catalunya; b) l'anàlisi de la situació a la ciutat de Terrassa; c) el marc estratègic de referència, és a dir, el model de ciutat, d'incorporació, gestió i organització preestablerts; d) la formulació de l'estratègia d'actuació en relació amb les àrees clau, els eixos i objectius estratègics a seguir.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat EPL/0076 (Browse shelf) Available 3680

A la part inferior de la coberta: Diversitat i Civisme. - Conté: Vol. 1: Pla per a la gestió de la immigració, la diversitat i la convivència de Terrassa/Acció Cívica, p. 38. - Vol.2: Pla per a la gestió de la immigració, la diversitat i la convivència de Terrassa /Acció Cívica, p. 46 p.

Sumari: 1. Introducció 1.1. Espanya i Catalunya obertes al món 1.2. Les conseqüències 1.3. Global i local 1.4. Immigració i desenvolupament local 1.5. El món local en la gestió de la immigració 2. Anàlisi 2.1. Algunes dades globals 2.2. El perfil demogràfic de Terrassa 2.3. Estructura associativa 2.4. Estat d'opinió 2.5. Impacte sobre els serveis 3. Marc estratègic de referència 3.1. El model de ciutat 3.2. El model d'incorporació 3.3. El model de direcció estratègica 3.4. El model de gestió i organització 4. Formulació de l'estratègia 4.1. Les àrees clau 4.2. Els eixos estratègics 4.3. Els objectius estratègics Resum: S'exposa, d'una banda, el marc teòric modèlic d'aplicació de les polítiques i actuacions en matèria d'immigració de la ciutat de Terrassa, portades a terme per part de diverses entitats, associacions i àrees de l'Ajuntament realcionades amb el fet migratori; d'una altra banda, la implementació de l'estratègia, és a dir, la discussió i aprovació de cadascuna de les actuacions operatives preestablertes, a partir dels objectius, dels indicadors de gestió i del calendari fitxats en cadascuna de les fitxes d'actuacions incloses. Pel que fa als punts clau del desenvolupament del Pla operatiu de mesures per a la incorporació a Terrassa de les persones novingudes i per a la millora de la convivència, són els següents: a) la contextualització de la problemàtica migratòria i immigratòria a Espanya i Catalunya; b) l'anàlisi de la situació a la ciutat de Terrassa; c) el marc estratègic de referència, és a dir, el model de ciutat, d'incorporació, gestió i organització preestablerts; d) la formulació de l'estratègia d'actuació en relació amb les àrees clau, els eixos i objectius estratègics a seguir.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha