Normal view MARC view ISBD view

Plan para la integración social de la población inmigrante Gobierno de Navarra. Departamento de Bienestar Social ; Deporte y Juventud

By: Navarra Departamento de Bienestar Social.
Contributor(s): Deporte y Juventud.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Pamplona Gobierno de Navarra. Departamento de Bienestar Social, Deporte y Juventud [2002]Description: 151 p. il., taules 30 cm.Subject(s): Administració pública | Demografia | Educació | Habitatge | Immigració | Immigrants | Integració al treball | Legislació | Plans | Recepció i acollida (Immigració) | Salut | Comunitat Autònoma de NavarraSummary: Sumari: -Introducción, p. 17 -Capítulo 1. la población inmigrante en Navarra, p. 25 1.1 VOlumen y características de la poblacióin inmigrante en Navarra, p. 27 1.2 El proceso migratorio, p. 37 1.3 Capacidades y dificultades de la población inmigrante, p. 47 -Capítulo 2. plan de actuación, p. 61 2.1 Marco normativo, p. 63 2.2 Principios y objetivos, p. 69 2.3 Una política social de inmigración para Navarra, p. 77 2.3.1 Inserción laboral, regulación y formación, p. 83 2.3.2 Vivienda, p. 95 2.3.3 Salud, p. 101 2.3.4 Educación, p. 107 2.3.5 Sensibilización social, promoción comunitaria y atención de los servicios, p. 121 -Capítulo 3. El seguimiento del plan: una responsabilidad compartida, p. 131 Resum: Pla per a la integració social de la població immigrant a la Comunitat de Navarra. Un primer capítol analitza la població immigrant, anàlisi que serveix com a punt de partida per a l’elaboració del pla. S’ha estudiat el volum i característiques de la població aportant les dades quantitatives i qualitatives més remarcables d’aspectes com el sexe, edats, l’habitatge, la salut, les relacions socials, etc. El segon capítol recull el nucli del pla, el conjunt de principis, objectius i mesures que configuren el seu disseny. A partir d’aquests principis s’anuncien els vuit objectius generals: els dos primers, de caire global i enfocats a la garantia dels drets i llibertats de les persones immigrants i al foment de la cohesió social com a vehicle d’acollida. A continuació es plantegen cinc objectius de caire sectorial (treball, habitatge, salut, educació i serveis socials), que es tornen operatius mitjançant l’exposició de setze objectius específics. I acaba amb un objectiu centrat en la cooperació internacional al desenvolupament. Finalment es presenten les diverses mesures sectorials que cal portar a terme, indicant quin organisme n’és el responsable de la seva execució: - inserció laboral, regularització i formació - habitatge - salut - educació - sensibilització social, promoció comunitària i atenció dels serveis socials El document finalitza amb l'estratègia de coordinació, participació i seguiment del pla.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Obtingut a: http://www.cfnavarra.es/DGBS/planificacion/poblinmig/completo.pdf

Sumari: -Introducción, p. 17 -Capítulo 1. la población inmigrante en Navarra, p. 25 1.1 VOlumen y características de la poblacióin inmigrante en Navarra, p. 27 1.2 El proceso migratorio, p. 37 1.3 Capacidades y dificultades de la población inmigrante, p. 47 -Capítulo 2. plan de actuación, p. 61 2.1 Marco normativo, p. 63 2.2 Principios y objetivos, p. 69 2.3 Una política social de inmigración para Navarra, p. 77 2.3.1 Inserción laboral, regulación y formación, p. 83 2.3.2 Vivienda, p. 95 2.3.3 Salud, p. 101 2.3.4 Educación, p. 107 2.3.5 Sensibilización social, promoción comunitaria y atención de los servicios, p. 121 -Capítulo 3. El seguimiento del plan: una responsabilidad compartida, p. 131 Resum: Pla per a la integració social de la població immigrant a la Comunitat de Navarra. Un primer capítol analitza la població immigrant, anàlisi que serveix com a punt de partida per a l’elaboració del pla. S’ha estudiat el volum i característiques de la població aportant les dades quantitatives i qualitatives més remarcables d’aspectes com el sexe, edats, l’habitatge, la salut, les relacions socials, etc. El segon capítol recull el nucli del pla, el conjunt de principis, objectius i mesures que configuren el seu disseny. A partir d’aquests principis s’anuncien els vuit objectius generals: els dos primers, de caire global i enfocats a la garantia dels drets i llibertats de les persones immigrants i al foment de la cohesió social com a vehicle d’acollida. A continuació es plantegen cinc objectius de caire sectorial (treball, habitatge, salut, educació i serveis socials), que es tornen operatius mitjançant l’exposició de setze objectius específics. I acaba amb un objectiu centrat en la cooperació internacional al desenvolupament. Finalment es presenten les diverses mesures sectorials que cal portar a terme, indicant quin organisme n’és el responsable de la seva execució: - inserció laboral, regularització i formació - habitatge - salut - educació - sensibilització social, promoció comunitària i atenció dels serveis socials El document finalitza amb l'estratègia de coordinació, participació i seguiment del pla.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha