Normal view MARC view ISBD view

Programa d'atenció a la maternitat a risc memòria 2001 Associació salud i familia

By: Associació Salut i Família.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Barcelona Associació salud i familia [2002?]Description: 34 fulls 30 cm.Subject(s): Demografia | Dones | Estadística | Família | Memòries d'activitats | SexualitatSummary: Sumari: 1. Introducció 2. Objectius 2.1 Objectius generals 2.2 Objectius específics de l'any 2001 3. Metodologia 4. Descripció de l'activitat assistencial 4.1 Subprograma de finançament selectiu de la IVE 4.2 Subprograma de Contracepció Immediata 4.3 Subprograma de Consell Familiar 5. Perfil socio-demogràfic de les usuàries ateses 6. Anàlisi del sistema de pagament dels serveis 7. Acompliment dels objectius 7.1 Atenció assistencial 7.2 Coordinació amb les entitats derivants 7.3 Avaluació de l'enquesta de satisfacció 8. Conclusions 9. Propostes per a l'any 2002 10. Annex I: Evolució comparativa del perfil socio-demogràfic de les usuàries del Programa de 1992 a 2001 Resum: Resum: Memòria del programa elaborat per l'Associació Salut i Família dins les propostes per activar mesures de protecció de la maternitat i paternitat responsables. Com a tal, es recullen els objectius i tot el que ha tingut referència amb el programa durant l'any 2001. La memòria acaba amb unes propostes per l'any vinent (2002) i l'estudi del perfil demogràfic de les usuàries. Concretament, aquest programa actua a tres àmbits: - Assegurar l'accessibilitat de tots els col·lectius a l'IVE (interrupció voluntària de l'embaràs). - Desenvolupar noves estratègies per disminuir el nombre d'IVE. - Mantenir el suport psicològic a parelles amb risc o diagnòstic de malformacions fetals.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat ER-Dona/0049 (Browse shelf) Available 3394

A la coberta: Program inclòs al Pla de Millora de la Salut Materno-Infantil i al Qualitat de Vida de Dones i Famílies en Condicions Sanitàries i Psicosocials Vulnerables subvencionats pel Servei Català de la Salut i el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales

Sumari: 1. Introducció 2. Objectius 2.1 Objectius generals 2.2 Objectius específics de l'any 2001 3. Metodologia 4. Descripció de l'activitat assistencial 4.1 Subprograma de finançament selectiu de la IVE 4.2 Subprograma de Contracepció Immediata 4.3 Subprograma de Consell Familiar 5. Perfil socio-demogràfic de les usuàries ateses 6. Anàlisi del sistema de pagament dels serveis 7. Acompliment dels objectius 7.1 Atenció assistencial 7.2 Coordinació amb les entitats derivants 7.3 Avaluació de l'enquesta de satisfacció 8. Conclusions 9. Propostes per a l'any 2002 10. Annex I: Evolució comparativa del perfil socio-demogràfic de les usuàries del Programa de 1992 a 2001 Resum: Resum: Memòria del programa elaborat per l'Associació Salut i Família dins les propostes per activar mesures de protecció de la maternitat i paternitat responsables. Com a tal, es recullen els objectius i tot el que ha tingut referència amb el programa durant l'any 2001. La memòria acaba amb unes propostes per l'any vinent (2002) i l'estudi del perfil demogràfic de les usuàries. Concretament, aquest programa actua a tres àmbits: - Assegurar l'accessibilitat de tots els col·lectius a l'IVE (interrupció voluntària de l'embaràs). - Desenvolupar noves estratègies per disminuir el nombre d'IVE. - Mantenir el suport psicològic a parelles amb risc o diagnòstic de malformacions fetals.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha