Normal view MARC view ISBD view

Programa intermunicipal d'immigració Alt Maresme memòria anys 2001-2002

Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Barcelona Diputació de Barcelona. Àrea de Benestar Social [2003?]Description: 28 f., [56] fulls en foliació múltiple. 30 cm.Subject(s): Administració local | Dones | Ensenyament de llengües | Immigració | Comunicació intercultural | Magribins | Mediació | Memòries d'activitats | Policia | Programes d'acció social | Projectes | Serveis socials | Alt Maresme (Catalunya) | Barcelona (Província) | Calella | Catalunya | Malgrat de Mar | Palafolls | Pineda de MarSummary: Sumari: I. Introducció, p. 4 II. Actuacions municipals 1. Calella - Participació al programa de millora de l'èxit escolar, p. 5 - Consell municipal de solidaritat, p. 6 - Treball de suport a l'Associació Moussa Polo, p. 6 - Grup dones, p. 9 2. Malgrat de Mar - Sessions informatives per a nouvinguts estrangers, p. 10 - Trobades amb representants dels centres educatius, p. 10 3. Palafolls - Col·laboració Dia Dona 2001, p. 11 4. Pineda de Mar - Treball de suport a l'Associació d'Immigrants de l'Alt Maresme, p. 11 - Treball de suport a l'associació de Dones Senegambi, p. 12 - Grup de Dones Al Amal, p. 13 - Recollida d'informació sobre la oferta de formació lingüística a estrangers, p. 13 - Classes d'àrab per a infants, p. 14 - Grup de treball amb la policia local, p. 15 - Projecte Ludoteca Pineda Intercultural, p. 16 - Projecte Connecta't al territori, p. 16 - Taller de convivència i resolució de conflictes a l'espai jove, p. 17 - Suport a l'equip d'educadors de l'espai jove a l'atenció a joves immigrants, p. 18 - Projecte Històries de nit i nits de Wari, p. 18 - Classes de vocabulari i comprensió lectora per a l'accés al carnet de conduir, p. 19 - Integració del programa en el catàleg de serveis socials de Pineda de Mar, p. 20 - Participació a Ràdio Pineda, p. 20 5. Santa Susanna, p. 20 6. Tordera - Suport a l'Associació de voluntaris de Tordera, p. 21 III. Actuacions intermunicipals - Grup d'intervisió en serveis socials, p. 22 - Servei de mediació intercultural, p. 22 - Comissió de sanitat i immigració, p. 23 - Oferta educativa als centres d'ensenyament, p. 26 - Suport a l'oficina d'informació a l'estranger, p. 28 IV. Annexos Resum: Aquesta memòria recull les accions realitzades des del Programa Intermunicipal d'Immigració Alt Maresme durant els anys 2001 i 2002. El document s'estructura en una primera part d'activitats de caràcter municipal i una segona d'activititats de caràcter intermunicipal. Els annexos completen la informació d'algunes de les accions exposades. La memòria ha estat redactada amb un caràcter narratiu, amb l'objectiu que les activitats exposades siguin enteses dins el seu context de treball i el procés en el que estan immerses. La tasca principal del programa és dinamitzar el procés de desenvolupament de les activitats de caràcter intercultural en els diferents serveis pels que treballa.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat EPL/0095 (Browse shelf) Available 3889

Annexos: 1. Projecte Grup Dones Magrebins - 2. Oferta formació lingüística per a estrangers a Pineda de Mar i Calella: curs 2002-2003 - 3. Classes d'àrab per a infants - 4. Informe avaluació dels mòduls itinerants de formació sobre multiculturalitat a dreçats a la policia local - 5. Actes taller wari - 6. Memòria del servei de mediació intercultural anys 2001 i 2002.

Sumari: I. Introducció, p. 4 II. Actuacions municipals 1. Calella - Participació al programa de millora de l'èxit escolar, p. 5 - Consell municipal de solidaritat, p. 6 - Treball de suport a l'Associació Moussa Polo, p. 6 - Grup dones, p. 9 2. Malgrat de Mar - Sessions informatives per a nouvinguts estrangers, p. 10 - Trobades amb representants dels centres educatius, p. 10 3. Palafolls - Col·laboració Dia Dona 2001, p. 11 4. Pineda de Mar - Treball de suport a l'Associació d'Immigrants de l'Alt Maresme, p. 11 - Treball de suport a l'associació de Dones Senegambi, p. 12 - Grup de Dones Al Amal, p. 13 - Recollida d'informació sobre la oferta de formació lingüística a estrangers, p. 13 - Classes d'àrab per a infants, p. 14 - Grup de treball amb la policia local, p. 15 - Projecte Ludoteca Pineda Intercultural, p. 16 - Projecte Connecta't al territori, p. 16 - Taller de convivència i resolució de conflictes a l'espai jove, p. 17 - Suport a l'equip d'educadors de l'espai jove a l'atenció a joves immigrants, p. 18 - Projecte Històries de nit i nits de Wari, p. 18 - Classes de vocabulari i comprensió lectora per a l'accés al carnet de conduir, p. 19 - Integració del programa en el catàleg de serveis socials de Pineda de Mar, p. 20 - Participació a Ràdio Pineda, p. 20 5. Santa Susanna, p. 20 6. Tordera - Suport a l'Associació de voluntaris de Tordera, p. 21 III. Actuacions intermunicipals - Grup d'intervisió en serveis socials, p. 22 - Servei de mediació intercultural, p. 22 - Comissió de sanitat i immigració, p. 23 - Oferta educativa als centres d'ensenyament, p. 26 - Suport a l'oficina d'informació a l'estranger, p. 28 IV. Annexos Resum: Aquesta memòria recull les accions realitzades des del Programa Intermunicipal d'Immigració Alt Maresme durant els anys 2001 i 2002. El document s'estructura en una primera part d'activitats de caràcter municipal i una segona d'activititats de caràcter intermunicipal. Els annexos completen la informació d'algunes de les accions exposades. La memòria ha estat redactada amb un caràcter narratiu, amb l'objectiu que les activitats exposades siguin enteses dins el seu context de treball i el procés en el que estan immerses. La tasca principal del programa és dinamitzar el procés de desenvolupament de les activitats de caràcter intercultural en els diferents serveis pels que treballa.

Idioma: Català

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha