Normal view MARC view ISBD view

Statistiques sociales européennes migration Commisssion européenne. Eurostat

By: Comissió Europea Eurostat.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Population et conditions sociales. Tableaux détaillès 3.Publisher: Luxembourg Office des publications officielles des Communautés européennes 2002 copDescription: 73 p. 21 x 29,7 cm 1 CD-ROM; 12 cm.ISBN: 92-894-4328-6.Subject(s): Ciutadania | Demografia | Asil, Dret d'  | Emigració | Estadística | Immigració | Indicadors | Migració | Població | TreballSummary: Sumari: Introduction, p. 7 1. Migration et mouvement de la population, p. 9 2. Immigration et émigration, p. 11 3. Demandeurs d'asile, p. 13 4. Acquisition de nationalité, p. 15 5. Composition de population, p. 17 A: Séries Historiques, p. 19-25 B: Population, p. 27-29 C: Migration, p. 31-43 D: Emploi, p. 45-46 E: Sélection de pays d'Europe centrale et orientale, Chypre et Malta. Appendices, p. 57-69 Information détaillée sur le CD-ROM (tableaux contenant les données absolues par année) Resum: Es presenten les estadístiques en matèria de migració internacional a l'àmbit de l'Unió Europea durant els anys 1999 i 2000. Les dades estadístiques recullen els resultats relatius als stocks, fluxos, dret d'asil, adquisició de ciutadania, treball, composició i moviment poblacional de la població immigrant de l'UE així com d'una selecció de països d'Europa Central i Oriental, Xipre i Malta. Així mateix, s'inclou apèndix de notes explicatives, glossari, descripció de les bases de dades i publicacions d'Eurostat. Pel que fa a la metodologia de recol·lecció de les dades oferides, són el producte de l'explotació anual d'un qüestionari elaborat en col·laboració entre Eurostat i la Comissió Econòmica Europea de Naciones Unides, la divisió estadística de Nacions Unides, l'Organització Internacional del Treball i el Consell d'Europa. Com a conclusions generals es destaquen les següents: l'impacte negatiu del decreixement del saldo migratori a dintre de la UE amb relació a l'augment demogràfic de la majoria dels països membres; un augment de la presència d'immigrants nacionals a dintre dels fluxos d'emigració que no pas d'immigració; una disminució i/o estancament global de les demandes d'asil respecte a la dècada dels anys 90, fonamentalment pel que es refereix a Luxemburg; un increment en l'adquisició de nacionalitat, especialment pel que fa a Alemanya,Països Baixos, Regne Unit i Escandinàvia; i, un augment de la població immigrant no comunitària a Austria i Alemanya.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat EST-MIC/0036 (Browse shelf) Available 3813

Text en francès i CD-ROM consultable en allemany, francès i allemanys. - Índex de matèries. - Apèndix. -Llistat de països i sigles. - Glossari Eurostat d'estadística migratòria. - El CD-ROM conté les dades estadístiques absolutes, detallades i actualitzades any per any i hi compren publicació en pdf i taules estadístiques en excel. - Inclou taules i gràfics estadístics corresponents especialment al periode cronològic 1999 i 2000 i als anys 1960-2001, 1990-1994, 1985-2000, 1985-1999. - Inclou informació relativa a les notes explicatives a la informació estadística recollida en el volum, a la descripció de la base de dades d'Eurostat sobre migracions internacionals i a les publicacions d'Eurostat i de la Comissió Europea. - Ces statistiques sont également disponibles sur le domaine MIGRAT de la base de données NewCronos d'Eurostat - Intr.

Sumari: Introduction, p. 7 1. Migration et mouvement de la population, p. 9 2. Immigration et émigration, p. 11 3. Demandeurs d'asile, p. 13 4. Acquisition de nationalité, p. 15 5. Composition de population, p. 17 A: Séries Historiques, p. 19-25 B: Population, p. 27-29 C: Migration, p. 31-43 D: Emploi, p. 45-46 E: Sélection de pays d'Europe centrale et orientale, Chypre et Malta. Appendices, p. 57-69 Information détaillée sur le CD-ROM (tableaux contenant les données absolues par année) Resum: Es presenten les estadístiques en matèria de migració internacional a l'àmbit de l'Unió Europea durant els anys 1999 i 2000. Les dades estadístiques recullen els resultats relatius als stocks, fluxos, dret d'asil, adquisició de ciutadania, treball, composició i moviment poblacional de la població immigrant de l'UE així com d'una selecció de països d'Europa Central i Oriental, Xipre i Malta. Així mateix, s'inclou apèndix de notes explicatives, glossari, descripció de les bases de dades i publicacions d'Eurostat. Pel que fa a la metodologia de recol·lecció de les dades oferides, són el producte de l'explotació anual d'un qüestionari elaborat en col·laboració entre Eurostat i la Comissió Econòmica Europea de Naciones Unides, la divisió estadística de Nacions Unides, l'Organització Internacional del Treball i el Consell d'Europa. Com a conclusions generals es destaquen les següents: l'impacte negatiu del decreixement del saldo migratori a dintre de la UE amb relació a l'augment demogràfic de la majoria dels països membres; un augment de la presència d'immigrants nacionals a dintre dels fluxos d'emigració que no pas d'immigració; una disminució i/o estancament global de les demandes d'asil respecte a la dècada dels anys 90, fonamentalment pel que es refereix a Luxemburg; un increment en l'adquisició de nacionalitat, especialment pel que fa a Alemanya,Països Baixos, Regne Unit i Escandinàvia; i, un augment de la població immigrant no comunitària a Austria i Alemanya.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha