Normal view MARC view ISBD view

Ágora IV : las personas de escasa cualificación en el mercado de trabajo perspectivas y opciones políticas Fries Guggenheim, Éric

By: Fries Guggenheim, Éric.
Contributor(s): Centro Europeo para el Desarrollo de la Formación Professional (CEDEFOP).
Material type: materialTypeLabelBookSeries: CEDEFOP panorama.Publisher: Thessaloniki European Centre for the Development of Vocational Training 2000Description: 84 p.Subject(s): Competències bàsiques | Educació permanent | Formació ocupacional | Mercat de treball | Ocupació | Qualificació professionalSummary: L'objectiu de la tasca de promoció de la formació professional que efectua el Cedefop és el de construir una Europa diferent, on l'eficàcia i la cordialitat, la diversitat i la convivència estan paral·leles. Per aconseguir dit objectiu són essencials el diàleg i els contactes entre les persones. Per aquesta raó, l'organització de fórums on puguin sorgir aquests, constitueix una de les tasques fonamentals del Cedefop. El projecte de l'Àgora de Salònica és un d'aquests fòrums. Aquest fullet descriu els resultats de l'Àgora IV. El punt de partida per al debat d'aquest Àgora va ser la investigació 'Noves necessitats de competències professionals i persones de baixa qualificació' (Newskills) examina les perspectives d'ocupació de qui solament disposen d'un nivell baix d'ensenyament formal en Europa i aspira a incrementar la consciència sobre la importància que té una plataforma formativa mínima.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

L'objectiu de la tasca de promoció de la formació professional que efectua el Cedefop és el de construir una Europa diferent, on l'eficàcia i la cordialitat, la diversitat i la convivència estan paral·leles. Per aconseguir dit objectiu són essencials el diàleg i els contactes entre les persones. Per aquesta raó, l'organització de fórums on puguin sorgir aquests, constitueix una de les tasques fonamentals del Cedefop. El projecte de l'Àgora de Salònica és un d'aquests fòrums. Aquest fullet descriu els resultats de l'Àgora IV. El punt de partida per al debat d'aquest Àgora va ser la investigació 'Noves necessitats de competències professionals i persones de baixa qualificació' (Newskills) examina les perspectives d'ocupació de qui solament disposen d'un nivell baix d'ensenyament formal en Europa i aspira a incrementar la consciència sobre la importància que té una plataforma formativa mínima.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha