Normal view MARC view ISBD view

Pensar la ciutat des de l'educació : document del seminari Projecte educatiu de ciutat curs 1997 - 1998 Bosch, Carme (coord.)

By: Bosch, Carme.
Contributor(s): Projecte Educatiu de Ciutat.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Temes d'educació 12.Publisher: Barcelona Diputació de Barcelona. Àrea d'Educació 1998Description: 124 p.Subject(s): Activitats educatives | Ciutat educadora | Política educativa municipalSummary: Andreu Banús, diputat president de l'Àrea d'Educació, diu en la presentació d'aquest nou número de la col·lecció Temes d'Educació, que la Diputació de Barcelona, dins el Pla de formació per a responsables d'educació dels diferents municipis, va oferir un espai de trobada i de reflexió per construir conjuntament un marc referencial útil per elaborar i desenvolupar un projecte educatiu de ciutat. S'ha fet una versió en castellà. Al llarg del curs 1997 -1998, tècnics d'educació de vint municipis han participat en la tasca d'anàlisi de documentació i bibliografia, amb l'aportació de diferents experts i realitzant treballs de grup, propostes, comentaris i debats de conjunt. L'anàlisi feta queda recollida en la primera part d'aquest llibre. La segona part recull la transcripció de les conferències dels experts convidats a cada una de les sessions de treball.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Andreu Banús, diputat president de l'Àrea d'Educació, diu en la presentació d'aquest nou número de la col·lecció Temes d'Educació, que la Diputació de Barcelona, dins el Pla de formació per a responsables d'educació dels diferents municipis, va oferir un espai de trobada i de reflexió per construir conjuntament un marc referencial útil per elaborar i desenvolupar un projecte educatiu de ciutat. S'ha fet una versió en castellà. Al llarg del curs 1997 -1998, tècnics d'educació de vint municipis han participat en la tasca d'anàlisi de documentació i bibliografia, amb l'aportació de diferents experts i realitzant treballs de grup, propostes, comentaris i debats de conjunt. L'anàlisi feta queda recollida en la primera part d'aquest llibre. La segona part recull la transcripció de les conferències dels experts convidats a cada una de les sessions de treball.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha