Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Educación emocional y bienestar Bisquerra Alzina, Rafael

Tipus de material: materialTypeLabelLlibrePublicacions periòdiques: Educación emocional.Editor: València Cisspraxis 2000Descripció: 289 p.Matèria(s): Alimentació infantil | Atenció a la diversitat | Educació afectiva | Educació emocional | Educació infantil | Educació sanitària | Educació primària | Emocions | Educació secundària obligatòria | Intel·ligència emocionalResum: L'educació tradicionalment s'ha centrat en el desenvolupament cognitiu, amb un oblit generalitzat de la dimensió emocional. Malgrat tot, s'accepta que l'educació ha d'orientar-se al ple desenvolupament de la personalitat de l'alumnat. Això implica que el desenvolupament cognitiu ha de contemplar-se amb el desenvolupament emocional. La resposta a aquesta necessitat és l'educació emocional, que té com a objectiu, entre d'altres, un millor coneixement dels fenòmens emocionals. L'educació emocional té com a darrera finalitat el benestar personal i social. Per això pren com a marc de referència el desenvolupament de la personalitat integral del l'individu. Al llarg d'aquesta obra s'intenta desglossar tot això de forma sistemàtica, si bé en molts aspectes el que s'exposa és de forma provisional i temptativa. La falta de tradició i la novetat del tema no permet fer afirmacions concloents.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Escola d'Estiu 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Educació 32 Edu (Explora per prestatgeria) Disponible 1347

L'educació tradicionalment s'ha centrat en el desenvolupament cognitiu, amb un oblit generalitzat de la dimensió emocional. Malgrat tot, s'accepta que l'educació ha d'orientar-se al ple desenvolupament de la personalitat de l'alumnat. Això implica que el desenvolupament cognitiu ha de contemplar-se amb el desenvolupament emocional. La resposta a aquesta necessitat és l'educació emocional, que té com a objectiu, entre d'altres, un millor coneixement dels fenòmens emocionals. L'educació emocional té com a darrera finalitat el benestar personal i social. Per això pren com a marc de referència el desenvolupament de la personalitat integral del l'individu. Al llarg d'aquesta obra s'intenta desglossar tot això de forma sistemàtica, si bé en molts aspectes el que s'exposa és de forma provisional i temptativa. La falta de tradició i la novetat del tema no permet fer afirmacions concloents.

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Implantat amb Koha