Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Intel·ligència emocional Goleman, Daniel

Tipus de material: materialTypeLabelLlibrePublicacions periòdiques: Assaig.Editor: Barcelona Kairós 2000Descripció: 470 p.ISBN: 84-7245-463-0.Matèria(s): Atenció a la diversitat | Intel·ligència emocional | Motivació en l'educació | Psicologia | Rendiment escolarResum: El Quocient d'Intel·ligència (QI), determina el nostre destí? En aquest fascinant i persuasiu llibre, Daniel Goleman defensa que la nostra visió de la intel·ligència humana és estreta, atès que defuig un ampli ventall de capacitats essencials per a la vida. Defuig allò que ell anomena intel·ligència emocional. Recolzant-se en la més moderna investigació sobre el cervell i la conducta, l'autor explica per quina raó persones amb quoficient intel·lectual alt fracassen en les seves empreses vitals, mentre que d'altres, amb QI més modest, triomfen clarament.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Escola d'Estiu 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Educació 32 Int (Explora per prestatgeria) Disponible 20150770

El Quocient d'Intel·ligència (QI), determina el nostre destí? En aquest fascinant i persuasiu llibre, Daniel Goleman defensa que la nostra visió de la intel·ligència humana és estreta, atès que defuig un ampli ventall de capacitats essencials per a la vida. Defuig allò que ell anomena intel·ligència emocional. Recolzant-se en la més moderna investigació sobre el cervell i la conducta, l'autor explica per quina raó persones amb quoficient intel·lectual alt fracassen en les seves empreses vitals, mentre que d'altres, amb QI més modest, triomfen clarament.

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Implantat amb Koha