Normal view MARC view ISBD view

Manual per a la gestió de projectes técnics el valor afegit del mètode OTC Anglada, Carles ; García, Lídia ; Pascual Esteve, Josep Maria

Contributor(s): García, Lídia | Pascual i Esteve, Josep Ma.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: OTC manuals de gestió 10.Publisher: Barcelona Diputació: Àrea de Cooperació 1998Description: 85 p.Subject(s): Administració localSummary: Aquest manual respon preguntes com: Té sentit que l'Administració continuï retenint la provisió d'un servei quan no en fa la producció? Quin és el valor afegit que ofereix com a intermediària entre el productor i el destinatari d'un servei? Quina és la feina del servidor públic en aquest nou marc de relacions? Estan formats els funcionaris per assumir els nous reptes que tenen davant seu?. El mètode OTC de gestió de projectes recull i racionalitza les tasques o activitats que cal realitzar per gestionar de manera indirecta la redacció de projectes executius, i les agrupa en diferents fases. Moltes d'aquestes tasques ja es fan habitualment, però tot sovint de manera inconnexa, desordenada i sense un objectiu clarament definit.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Aquest manual respon preguntes com: Té sentit que l'Administració continuï retenint la provisió d'un servei quan no en fa la producció? Quin és el valor afegit que ofereix com a intermediària entre el productor i el destinatari d'un servei? Quina és la feina del servidor públic en aquest nou marc de relacions? Estan formats els funcionaris per assumir els nous reptes que tenen davant seu?. El mètode OTC de gestió de projectes recull i racionalitza les tasques o activitats que cal realitzar per gestionar de manera indirecta la redacció de projectes executius, i les agrupa en diferents fases. Moltes d'aquestes tasques ja es fan habitualment, però tot sovint de manera inconnexa, desordenada i sense un objectiu clarament definit.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha